Kompatibilitet med Performance Max-funksjoner

Med den målbaserte kampanjetypen Performance Max kan resultatbaserte annonsører dekke hele Google Ads-beholdningen sin med én enkelt kampanje. Hensikten med denne kampanjetypen er å supplere søkeordbaserte søkekampanjer, slik at du kan finne flere konverterende kunder i alle Google-kanalene, for eksempel i søk, Maps, Gmail, YouTube, Discover og Displaynettverket.

I denne artikkelen finner du informasjon om hvilke funksjoner som er kompatible med Performance Max-kampanjer, samt linker til ekstra ressurser som kan være nyttige i kampanjer.

Google Ads-funksjon Kompatibilitet med Performance Max Hvis svaret er ja, kan du finne ut mer her:
Annonsedestinasjon

Delvis. Ikke alle kanalene der Performance Max-annonser vises, er kompatible med segmentering av annonsedestinasjoner.

Budjusteringer i annonseplaner Nei
Appelementer Nei
Auksjonsstatistikk Ja Bruk auksjonsstatistikk for å sammenligne resultater
Rapporter om auksjonsstatistikk Ja
Automatiske elementer Nei
Ekskludering av merkevarer Ja Ekskluder merkevarer fra Performance Max-kampanjer
Merkevareløft eller økning i søk Nei
Masseutsending Nei
Campaign Manager 360 Nei
Kopier og lim inn kampanjer Ja Kopier og lim inn søkeord, annonser, kampanjer, målgrupper og annonsegrupper
Budjusteringer for enheter Nei
Eksperimenter Ja. Du kan ta med Performance Max-kampanjer som ikke er knyttet sammen med Google Merchant Center i økningseksperimenter, eller du kan sammenligne Performance Max-kampanjer med Shopping-kampanjer ved å kjøre A/B-eksperimenter. Konfigurer økningseksperimenter med Performance Max
HTML5-elementer Ja Lag elementgrupper
Bildeelementer Nei
Stedsbaserte budjusteringer Nei
Målgruppelister på managerkontonivå (MCC) basert på målgruppesignaler Nei Managerkontoer (MCC): om Google Ads-managerkontoer
Lister over ekskluderte plasseringer Ja Bruk lister over ekskluderte plasseringer i alle kontoer
Budstrategier for porteføljer eller delte budsjetter Nei
Lignende målgrupper Nei
Testing av sporingsmaler Nei
Nettadresseutvidelser som arver elementer fra søkekampanjer Nei
«Synlige visninger»-kolonnen Nei

Linker til relatert innhold