Funktionskompatibilitet for Performance Max

Performance Max er en målbaseret kampagnetype, der giver resultatbaserede annoncører adgang til hele deres Google Ads-beholdning fra en enkelt kampagne. Den er designet til at supplere dine søgeordsbaserede søgekampagner, så du kan finde flere konverterende kunder på tværs af alle Googles kanaler som f.eks. YouTube, Displaynetværket, Søgenetværket, Discover, Gmail og Maps.

I denne artikel kan du læse om, hvilke funktioner der er kompatible med dine Performance Max-kampagner, og forbinder dig med flere ressourcer, der kan hjælpe dig med din kampagne.

Google Ads-funktion Kompatibilitet med Performance Max Hvis svaret er ja, kan du få flere oplysninger:
Annoncedestination

Delvist. Det er ikke alle kanaler, som Performance Max-annoncer vises på, der er kompatible med annoncedestinationssegmentering.

Budjustering for annonceplanlægning Nej
Appaktiver Nej
Auktionsindsigt Ja Brug auktionsindsigt til at sammenligne effektivitet
Rapporten Auktionsindsigt Ja
Automatisk oprettede aktiver Nej
Ekskluderinger af brands Ja Anvend brandekskluderinger på Performance Max-kampagner
Brandpåvirkning eller stigning i søgninger Nej
Masse Nej
Campaign Manager Nej
Kopiér og indsæt kampagner Ja Kopiér og indsæt kampagner, annoncegrupper, annoncer, målgrupper og søgeord
Budjusteringer for enhed Nej
Eksperimenter Ja. Du kan bruge eksperimenter med konverteringsstigning med Performance Max-kampagner, der ikke er knyttet til Google Merchant Center, eller du kan sammenligne Performance Max-kampagner med Shopping-kampagner med A/B-eksperimenter. Konfigurere eksperimenter for stigning for Performance Max
HTML5-aktiver Ja Opbyg en aktivgruppe
Billedaktiver Nej
Lokationsbaserede budjusteringer Nej
Målgruppelister på managerkontoniveau (MCC) med henblik på målgruppesignaler Nej Managerkonti (MCC-konti): Om Google Ads-managerkonti
Lister over placeringsekskluderinger Ja Brug lister over placeringsekskluderinger på tværs af dine konti
Porteføljebudstrategier eller delte budgetter Nej
Tilsvarende målgrupper Nej
Test af sporingsskabelon Nej
Webadresseudvidelse, der nedarver aktiver fra søgekampagner Nej
Kolonnen Synlige eksponeringer Nej