Compatibilitat amb funcions de Màxim rendiment

Màxim rendiment és un tipus de campanya basada en objectius que permet als anunciants orientats al rendiment accedir a tot l'inventari de Google Ads des d'una sola campanya. Està dissenyat per complementar les campanyes de cerca basades en paraules clau a fi d'ajudar-vos a trobar més clients amb conversió en tots els canals de Google, com ara YouTube, display, la cerca, Discover, Gmail i Maps.

Aquest article explica quines funcions són compatibles amb les campanyes Màxim rendiment i us enllaça a recursos addicionals per donar suport a la vostra campanya.

Funció de Google Ads Compatibilitat amb Màxim rendiment En cas afirmatiu, obteniu més informació:
Destinació de l'anunci

Parcialment. No tots els canals en què es difonen els anuncis Màxim rendiment són compatibles amb la segmentació per destinació de l'anunci.

Ajust d'oferta per programació d'anuncis No
Recursos d'aplicació No
Comparativa de subhastes Utilitzar la comparativa de subhastes per comparar el rendiment
Informe de comparativa de subhastes
Recursos automàtics No
Exclusions de marca Aplicar exclusions de marca a les campanyes Màxim rendiment
Increment de notorietat de marca o increment de cerques No
De manera massiva No
Campaign Manager No
Copiar i enganxar campanyes Copiar i enganxar campanyes, grups d'anuncis, anuncis, públics i paraules clau
Ajustos d'oferta per dispositiu No
Experiments Sí. Podeu utilitzar experiments d'augment amb campanyes Màxim rendiment que no enllacin a Google Merchant Center o bé comparar campanyes Màxim rendiment amb campanyes de compres amb experiments A/B. Configurar experiments d'augment per a Màxim rendiment.
Recursos HTML5 Crear un grup de recursos
Recursos d'imatge No
Ajustos d'oferta per ubicació No
Llistes de públics del nivell de compte de gestor (MCC) per a senyals de públic No Comptes de gestor (MCC): sobre els comptes de gestor de Google Ads
Llistes d'exclusions d'emplaçament Utilitzar llistes d'exclusions d'emplaçament en tots els comptes
Estratègies d'oferta de cartera o pressupostos compartits No
Públics similars No
Plantilla de seguiment de prova No
Expansió d'URL que hereta recursos de les campanyes de cerca No
Columna d'impressions visibles No

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now