Verificer skatteoplysninger i Brasilien

Annoncører i Brasilien skal tilføje deres skatte-id (CPF eller CNPJ), når de opretter deres betalingsprofil. Hvis du har en konto med indstillingen "Enkeltperson", skal du verificere dit CPF-nummer og din fødselsdato, og hvis du har en konto med indstillingen "Organisation", skal du verificere dit CNPJ-nummer, inden oprettelsen af betalingsprofilen fuldføres.

Du skal muligvis også verificere CPF-oplysningerne for din eksisterende Google Ads-konto. Hvis du modtager en mail eller en advarsel om dette problem, kan du følge vejledningen nedenfor.

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Oplysninger om indbetaler.
  4. Klik på Rediger ud for "Skatteoplysninger for Brasilien".
  5. Opdater dit CPF-nummer og din fødselsdato.
    • Hvis oplysningerne allerede er udfyldt, skal du angive dem igen.
  6. Klik på Verificer.
  7. Opdater adressen, hvis det er nødvendigt.
  8. Klik på Gem.

Almindelige fejl ved forsøg på at verificere skatteoplysninger i Brasilien

Se de mest almindelige årsager til mislykket verificering af skatte-id, samt hvordan du løser problemet, nedenfor:

CPF (Brasilien)

1. Du skal have et gyldigt og "almindeligt" CPF-nummer. Tjek din CPF-status på Receita Federal, og løs eventuelle problemer, før du prøver at verificere dit CPF-nummer i Google Ads.
  2. Tjek, om den tilføjede fødselsdato stemmer overens med Receita Federal-registreringerne og er i det korrekte format for dit sprog (DD/MM/ÅÅÅÅ eller MM/DD/ÅÅÅÅ).
  3. Hvis dit CPF-nummer er nyt, er der risiko for, at valideringen mislykkes. Du skal vente 3-5 dage, indtil dine CPF-oplysninger er klar til at blive valideret hos Receita Federal.
Tip! Der kan også opstå fejl, hvis der opstår et midlertidigt problem, når vi forsøger at validere oplysningerne. Vent et par minutter, og prøv derefter igen.

CNPJ (Brasilien)

Hvis dit CNPJ-nummer er nyt, er der risiko for, at valideringen mislykkes. Du skal vente 3-5 dage, indtil dine CNPJ-oplysninger er klar til at blive valideret hos Receita Federal.

Hvis du efter at have gennemført ovenstående stadig oplever fejl, når du forsøger at verificere dit skatte-id, skal du kontakte vores supportteam.