Sobre la pausa automàtica de les paraules clau amb poca activitat

És possible que les paraules clau positives que hagin tingut poca o cap activitat després d'un període de temps llarg es posin en pausa automàticament. Això us ajuda a simplificar i millorar l'estructura del compte, i a centrar-vos en les paraules clau que generen resultats per a les vostres campanyes.

En aquesta pàgina

Avantatges

• Estabilitat de la plataforma: elimina la tasca manual de cercar i posar en pausa les paraules clau amb poca activitat.
  • Compte simplificat: redueix l'excés de paraules clau i les paraules clau ineficaces.
  • Flexibilitat sense límits: reactiva les paraules clau si s'espera que tinguin un bon rendiment.

Com funciona

Les paraules clau positives que s'hagin creat fa més de 13 mesos i que no hagin tingut cap impressió durant els 13 darrers mesos es poden posar en pausa automàticament. Rebreu una notificació sobre la pausa al compte de Google Ads o bé podreu veure les novetats a l'historial de canvis. Podeu reactivar les paraules clau que creieu que rebran impressions durant les properes setmanes. Les paraules clau reactivades es tornaran a posar en pausa automàticament si continuen sense obtenir cap impressió durant els tres pròxims mesos.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Des de Notificacions

1. Feu clic a la icona Notificacions Notifications que hi ha a la barra superior del compte de Google Ads. Seleccioneu la notificació sobre les paraules clau amb poca activitat i, tot seguit, feu clic a Mostra.
  2. La pàgina "Paraules clau" mostra una llista de les paraules clau amb poca activitat que s'han posat en pausa.
  3. Les paraules clau amb poca activitat tindran l'estat "En pausa" i l'estat secundari serà "La paraula clau s'ha posat en pausa a causa de la poca activitat".
  4. Per tornar a activar les paraules clau en pausa, les instruccions són similars a les que podeu trobar a l'article Posar en pausa o activar grups d'anuncis.

Des de la pàgina "Paraules clau de cerca"

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Paraules clau de cerca.
  4. Feu clic a la icona de filtre Filtra i introduïu "Motiu de l'estat".
  5. Marqueu "Les paraules clau s'han posat en pausa a causa de la poca activitat" i feu clic a Aplica.
  6. Per tornar a activar les paraules clau en pausa, seguiu les instruccions per posar en pausa o reactivar paraules clau.