Verktøy for forhåndsvisning og diagnostisering av annonser

Dette er et verktøy i kontoen din som gjør det enklere å finne ut hvorfor annonseutvidelsen din kanskje ikke vises. I dette verktøyet får du også en forhåndsvisning av en Google-søkeresultatside for en bestemt term. Dermed kan du enklere se hvilke annonser og utvidelser som vises for søkeordet ditt. Når du har angitt en søketerm og andre kriterier som språk og sted, kan du bruke verktøyet for å se om annonsen din tilfredsstiller kravene for visning i en slik situasjon.

• Med verktøyet for forhåndsvisning og diagnostisering av annonser får du automatisk opp forslag til søketermer mens du skriver. Forslagene kommer fra søkeord med visninger i kontoen din og sorteres etter volum.
  • Bruk dette verktøyet for å finne ut om en annonseutvidelse vises sammen med en annonse for et gitt søkeord. Hvis noen av utvidelsene dine ikke vises, kan du bruke verktøyet til å finne ut hvorfor de ikke vises.
  • Ved hjelp av «Del dette søket»-funksjonen kan du sette inn bokmerker for spesifikke søk eller sende nettadresser til kolleger eller kunder, slik at de også kan se Google-søkeresultatene for et bestemt søk. Vær oppmerksom på at søkeresultatene du får i dette verktøyet, kan endres over tid. Hvis dagsbudsjettet for kampanjen din er brukt opp, kan det for eksempel hende at det ikke lenger kommer opp noen forhåndsvisning av annonsen din i verktøyet.

​Hvis du vil se hvordan annonsen din vises sammen med søkeresultater, er det bedre å bruke dette verktøyet enn å søke på Google. Du får se nøyaktig de samme resultatene som ved et søk på Google, men du påvirker ikke resultatstatistikken ved at det telles annonsevisninger hver gang du søker etter annonsen din.

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

For å bruke verktøyet for forhåndsvisning og diagnostisering av annonser, klikk på verktøyet på «Verktøy»-menyen øverst i AdWords-kontoen din. Du kan også gå til google.com/AdPreview.