Mainoksen esikatselu- ja diagnoosityökalu

Tilisi ominaisuuksiin kuuluva mainoksen esikatselu- ja diagnoosityökalu auttaa sinua selvittämään, miksi jokin mainoksesi tai mainoslaajennuksesi ei ehkä näy. Työkalu näyttää myös esikatselun tietyn termin hakutuloksista Googlen hakutulossivulla. Näin näet, mitkä mainokset ja laajennukset avainsanallasi näytetään. Kun kirjoitat hakutermin ja muut ehdot, kuten kielen ja sijainnin, työkalu kertoo, onko mainoksesi kelvollinen näytettäväksi kyseisessä tilanteessa.

• Mainoksen esikatselu- ja diagnoosityökalu ehdottaa kirjoittamillesi hakutermeille automaattisia täydennyksiä. Ehdotukset perustuvat tilisi avainsanoihin, joilla on näyttökertoja, ja ne on järjestetty määrän mukaan.
  • Tarkista tällä työkalulla, näkyykö mainoslaajennuksesi tiettyyn avainsanaan liittyvän mainoksen yhteydessä. Jos yksikään laajennus ei näy, työkalu esittää erilaisia syitä tähän ongelmaan.
  • Jaa tämä haku ‑toiminnon avulla voit asettaa kirjanmerkin haluamiisi hakuihin tai lähettää haun URL-osoitteen työkavereillesi tai asiakkaillesi. Näin myös he voivat tarkastella kyseisen Google-haun tuloksia. Muista, että työkalun palauttamat hakutulokset saattavat muuttua ajan myötä. Esimerkiksi mainoksesi esikatselu ei enää näy työkalussa, kun kampanjasi päiväbudjetti on käytetty.

​Jos haluat tarkistaa, kuinka mainoksesi näkyy hakutuloksissa, käytä mieluummin tätä työkalua kuin Google-hakua. Tällöin näet täsmälleen samat tulokset kuin Google-haussa, mutta et vaikuta mainoksen tehokkuuteen kerryttämällä mainoksen impressioita.

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Voit käyttää Mainoksen esikatselu- ja diagnoosityökalua klikkaamalla työkalua AdWords-tilisi yläosassa olevasta Työkalut-valikosta tai siirtymällä osoitteeseen google.fi/AdPreview.