Eina de previsualització i diagnosi d'anuncis

Aquesta eina del compte us permet saber per què els vostres anuncis o assets d'anunci no es mostren. L'eina també mostra una previsualització de la pàgina de resultats de cerca de Google per a termes específics, perquè pugueu comprovar quins anuncis i assets es mostren amb la vostra paraula clau. Un cop hàgiu introduït un terme de cerca i altres criteris, com ara l'idioma o la ubicació, l'eina us indicarà si l'anunci és apte per publicar-se en aquesta situació.

• L'Eina de previsualització i diagnosi d'anuncis us suggereix la compleció automàtica de termes de cerca mentre escriviu. Aquests suggeriments es basen en les paraules clau amb impressions del vostre compte i s'ordenen per volum.
  • Feu servir l'eina per comprovar si l'extensió d'anunci es mostra amb un anunci per a una paraula clau concreta. Si no es mostra cap de les vostres assets, l'eina us indicarà el perquè d'aquesta situació.
  • Utilitzeu la funció "Comparteix aquesta cerca" per afegir cerques específiques a les adreces d'interès o per enviar l'URL a companys de feina o a clients perquè també puguin veure aquests resultats de la cerca de Google en particular. Recordeu que els resultats de cerca generats per aquesta eina poden canviar al llarg del temps. Per exemple, és possible que la previsualització de l'anunci ja no es mostri a l'eina un cop la vostra campanya hagi arribat al pressupost diari mitjà.

​Si voleu veure com es mostra l'anunci als resultats de cerca, és millor que utilitzeu aquesta eina en comptes de fer una cerca a Google. Veureu els mateixos resultats que amb una cerca a Google, però les vostres estadístiques de rendiment no es veuran afectades pel fet d'acumular impressions d'anunci cada vegada que cerqueu el vostre anunci.

Per utilitzar l'Eina de previsualització i diagnosi d'anuncis, feu clic a la icona Eines Tools Icon que hi ha al menú de navegació de l'esquerra del compte de Google Ads i, tot seguit, obriu la pestanya "Resolució de problemes". i feu clic a Previsualització i diagnosi d’anuncis.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now