Duda: configurar una etiqueta de Google

Podeu mesurar les dades de comportament del vostre lloc web amb Google Ads i Google Analytics. Seguiu els passos d'aquest article per configurar una etiqueta per al vostre compte de Google Ads o de Google Analytics. Obteniu més informació sobre com podeu instal·lar l'etiqueta amb un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS).

Abans de començar

Podeu integrar la vostra etiqueta de Google amb Duda de manera gratuïta. Per configurar la integració, necessiteu un inici de sessió amb Google vàlid i un compte de Duda actiu.

L'identificador d'etiqueta de Google es pot mapar a diversos productes, com ara Analytics i Google Ads. Si voleu més personalització, podeu utilitzar la informació següent per configurar integracions addicionals:

• Identificador de propietat de Google Analytics (G-)
  • Identificador de mesurament de Google Ads (AW-)
  • Identificador de seguiment de Floodlight/DoubleClick (DC-)
  • Identificador de mesurament global de Google (G-)

Les instruccions per configurar l'etiqueta de Google són diferents per als identificadors d'etiqueta que comencen per "AW-" (normalment, els comptes de Google Ads) i per als identificadors d'etiqueta que comencen per "G-" (normalment, per a les propietats de Google Analytics). Seguiu les instruccions següents que corresponguin a la vostra etiqueta.

Si teniu una etiqueta que comença per "AW-"

1. Inicieu la sessió al compte de Duda.
  2. Al menú principal, feu clic a Settings (Configuració).
  3. Al menú de crides, seleccioneu "Google Analytics".
  4. Introduïu l'identificador d'etiqueta de Google al quadre "Google Analytics". GIF animat que mostra com es pot introduir l'identificador de propietat de Google Analytics (UA-) al quadre "Google Analytics".
  5. Un cop hàgiu introduït un identificador d'etiqueta de Google vàlid, els canvis es desaran automàticament. No afegiu més d'una etiqueta de Google a cada pàgina del vostre lloc web.

Si teniu una etiqueta que comença per "G-"

1. Inicieu la sessió al compte de Duda.
  2. Al menú principal, feu clic a Settings (Configuració).
  3. Al menú de crides, seleccioneu "Google Analytics".
  4. Introduïu l'identificador d'etiqueta de Google al quadre "Google Analytics". GIF animat que mostra com es pot introduir l'identificador de propietat de Google Analytics (UA-) al quadre "Google Analytics".
  5. Un cop hàgiu introduït un identificador d'etiqueta de Google vàlid, els canvis es desaran automàticament. No afegiu més d'una etiqueta de Google a cada pàgina del vostre lloc web.