Blogger: Google-tagin käyttöönotto

Voit mitata sivustoosi liittyvää käyttäytymisdataa Google Adsilla ja Google Analyticsilla. Seuraamalla tässä artikkelissa olevia ohjeita voit ottaa tagin käyttöön Google Ads- tai Google Analytics ‐tililläsi. Lue lisää tagin asentamisesta sivustotyökalun tai sisällönhallintajärjestelmän avulla.

Ennen kuin aloitat

Voit integroida Google-tagisi Bloggeriin maksutta. Integrointi edellyttää, että

Jos tagin alussa on "G-"

1. Kirjaudu Blogger-tilillesi.
  2. Klikkaa päävalikosta Asetukset.
  3. Klikkaa Perusasetukset-kohdasta Google Analyticsin mittaustunnus.
  4. Lisää Google-tagin tunnus "Google Analyticsin mittaustunnus" ‑kenttään.
  5. Klikkaa Tallenna.