Blogger: configurar una etiqueta de Google

Podeu mesurar les dades de comportament del vostre lloc web amb Google Ads i Google Analytics. Seguiu els passos d'aquest article per configurar una etiqueta per al vostre compte de Google Ads o de Google Analytics. Obteniu més informació sobre com podeu instal·lar l'etiqueta amb un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS).

Abans de començar

Podeu integrar la vostra etiqueta de Google amb Blogger de manera gratuïta. Per configurar la integració, necessiteu:

Si teniu una etiqueta que comença per "G-"

1. Inicieu la sessió al compte de Blogger.
  2. Al menú principal, feu clic a Settings (Configuració).
  3. A la secció "Basic" (Configuració bàsica), feu clic a Google Analytics Measurement ID (Identificador de mesurament de Google Analytics).
  4. Introduïu l'identificador de l'etiqueta de Google al quadre “Google Analytics Measurement ID" (Identificador de mesurament de Google Analytics).
  5. Feu clic a Save (Desa).