RebelMouse: Google-tagin käyttöönotto

Voit mitata sivustoosi liittyvää käyttäytymisdataa Google Adsilla ja Google Analyticsilla. Seuraamalla tässä artikkelissa olevia ohjeita voit ottaa tagin käyttöön Google Ads- tai Google Analytics ‐tililläsi. Lue lisää tagin asentamisesta sivustotyökalun tai sisällönhallintajärjestelmän avulla.

Ennen kuin aloitat

Voit integroida Google-tagin RebelMouseen maksutta. Integrointi edellyttää, että

Kun otat Google-tagia käyttöön, sinun on seurattava eri ohjeita riippuen siitä, onko tagitunnuksen alussa "AW-" (yleensä Google Ads ‑tileillä) vai "G-" (yleensä Google Analytics ‑mittauskokonaisuuksissa). Seuraa alla olevia tagikohtaisia ohjeita.

Jos tagin alussa on "G-"

1. Kirjaudu RebelMousen hallintapaneeliin.
  2. Klikkaa Stats (Tilastot) ‑hallintapaneelista 3rd Party Analytics (Kolmannen osapuolen analytiikka) ‐välilehteä.
  3. Lisää Google-tagitunnuksesi V4-kenttään.
  4. Klikkaa +Add (+Lisää).