RebelMouse: configurar l'etiqueta de Google

Podeu mesurar les dades de comportament del vostre lloc web amb Google Ads i Google Analytics. Seguiu els passos d'aquest article per configurar una etiqueta per al vostre compte de Google Ads o de Google Analytics. Obteniu més informació sobre com podeu instal·lar l'etiqueta amb un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS).

Abans de començar

Podeu integrar la vostra etiqueta de Google amb Rebelmouse de manera gratuïta. Per configurar la integració, necessiteu:

Les instruccions per configurar l'etiqueta de Google són diferents per als identificadors d'etiqueta que comencen per "AW-" (normalment, els comptes de Google Ads) i per als identificadors d'etiqueta que comencen per "G-" (normalment, per a les propietats de Google Analytics). Seguiu les instruccions següents que corresponguin a la vostra etiqueta.

Si teniu una etiqueta que comença per "G-"

1. Inicieu la sessió al tauler de RebelMouse.
  2. Al tauler "Stats" (Estadístiques), feu clic a la pestanya 3rd Party Analytics (Anàlisi de tercers).
  3. Introduïu l'identificador de l'etiqueta de Google al camp "V4".
  4. Feu clic a Afegeix.