Typo3: configurar una etiqueta de Google

Podeu mesurar les dades de comportament del vostre lloc web amb Google Ads i Google Analytics. Seguiu els passos d'aquest article per configurar una etiqueta per al vostre compte de Google Ads o de Google Analytics. Obteniu més informació sobre com podeu instal·lar l'etiqueta amb un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS).

Abans de començar

Per integrar l'etiqueta de Google amb Typo3, necessitareu:

No afegiu més d'una etiqueta de Google a cada pàgina del vostre lloc web.

Instruccions

1. Inicieu la sessió al compte de Typo3.
  2. Al menú de l'esquerra, feu clic a Extensions.
  3. Al menú desplegable de la part superior de la pàgina, seleccioneu Get extensions (Obtén extensions). A continuació, escriviu "Google Analytics and AdWords" al quadre de cerca i feu clic a Go (Ves-hi).
  4. Feu clic a la icona de baixada situada al costat del resultat de "Google Analytics and AdWords". GIF animat que mostra com es pot obtenir l'extensió de Google Analytics i d'AdWords a Typo3.
  5. Una finestra emergent a l'extrem dret indicarà que la instal·lació s'ha completat correctament.
    Notificació que l'extensió de Google Analytics i d'AdWords està instal·lada a Typo3.
  6. Feu clic a la icona de la fila situada a sota del text "A/D" per confirmar que l'extensió està activada.
    Captura de pantalla de Google Analytics i d'AdWords com a part de les extensions instal·lades a Typo3.
  7. Al lateral esquerre, feu clic a List (Llista), creeu una carpeta nova dins de qualsevol carpeta que contingui dades i doneu-hi un nom únic, en aquest cas "Services" (Serveis).
  8. Feu clic amb el botó dret a la carpeta i feu clic al commutador "Enable" (Activa). GIF animat que mostra com es pot activar la carpeta "Services" (Serveis) creada a Typo3.
  9. Feu clic a la carpeta "Services" (Serveis) i, tot seguit, al signe + per crear un registre nou. GIF animat que mostra com es pot crear un registre a la carpeta "Services" (Serveis), a Typo3.
  10. A "Global Site Tag" (Etiqueta de lloc web global), feu clic a Service (Servei).
    Captura de pantalla de la ubicació de la carpeta "Service" (Servei) a la carpeta "Global Site Tag (gtag.js)" (Etiqueta de lloc web global (gtag.js)), a Typo3.
  11. Introduïu l'identificador de l'etiqueta de Google al camp de cerca.
  12. Feu clic a Save (Desa) i, tot seguit, a Close (Tanca). GIF animat que mostra com es pot afegir un identificador de mesurament de Google Ads, d'AdWords o d'Analytics a Typo3.
  13. Feu clic a la icona del llamp de la barra d'eines per esborrar la memòria cau. GIF animat que mostra com es pot esborrar la memòria cau a Typo3.
  14. Ara, el connector es pot inserir en totes les pàgines del vostre lloc web.