Corregir les campanyes de generació de demanda que no s'estan publicant o que tenen poc trànsit: intervals de dates i dates d'inici i de finalització de les campanyes

Google Ads us mostra les dades de rendiment de l'interval de dates que seleccioneu. La campanya no mostra cap impressió fora de l'interval de dates per al qual ha estat activa.

Què podeu fer

Comproveu que l'interval de dates inclogui les dates d'inici i de finalització de la campanya.

Nota: les opcions d'intervals de dates preconfigurades (per exemple, "7 darrers dies") no inclouran la data d'avui. Obteniu informació sobre com podeu comparar el rendiment dels vostres anuncis i fer-ne un seguiment al llarg del temps.

Necessiteu res més?

Consulteu altres motius habituals pels quals els anuncis no es publiquen.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now