Om smart budgivning

Smart budgivning er automatiske budstrategier som bruker AI-løsninger fra Google til å optimalisere konverteringsverdien eller antallet konverteringer i annonseauksjoner. Du kan utarbeide en automatisk budstrategi for én kampanje eller flere kampanjer. Følg denne fremgangsmåten for å lage, gjennomgå eller administrere budstrategier:

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Budsjetter og budgivning-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Budstrategier.

Strategier for smart budgivning

Hvis du har som mål å oppnå flere salg eller potensielle salg ved å maksimere antallet konverteringer innenfor et fast budsjett eller med en fast avkastning, kan du bruke disse strategiene:

Hvis du måler konverteringsverdier (f.eks. prisen på salg) og ønsker å øke fortjenesten ved å få så mange konverteringer som mulig innenfor et fast budsjett eller med en fast avkastning på annonsekostnadene, kan du bruke disse strategiene:

Gode grunner til å bruke smart budgivning

Du får disse fire fordelene med smart budgivning:

• AI-løsningene fra Google sørger for presise anslag for kontoen i sin helhet.
  • En rekke kontekstsignaler gjør det enklere å optimalisere bud.
  • Fleksible resultatkontroller gjør at innstillingene kan tilpasses de unike forretningsmålene dine.
  • Den oversiktlige resultatrapporteringen gir deg mer omfattende statistikk om budgivningsresultatene.