Over Slim bieden

Slim bieden verwijst naar automatische biedstrategieën die AI van Google gebruiken om conversies of conversiewaarde in advertentieveilingen te optimaliseren. U kunt een automatische biedstrategie maken voor één campagne of voor meerdere campagnes. Zo maakt, controleert of beheert u biedstrategieën:

1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik op het dropdownmenu Budgetten en biedingen in het sectiemenu.
  3. Klik op Biedstrategieën.

Slim bieden-strategieën

Als het uw doel is om meer verkopen of leads te halen door zo veel mogelijk conversies te realiseren met een vast budget of op een vaste ROI, gebruikt u deze strategieën:

Als u conversiewaarden meet (bijvoorbeeld de prijs van verkopen) en uw doel is om de winst te vergroten door zo veel mogelijk conversies te realiseren met een vast budget of op basis van een vast rendement op advertentie-uitgaven, gebruikt u deze strategieën:

De voordelen van Slim bieden

Slim bieden biedt u deze 4 voordelen:

• Met AI van Google kunt u nauwkeurige voorspellingen doen voor uw hele account.
  • Met een breed scala aan contextsignalen voor bodoptimalisaties.
  • Met flexibele prestatieopties kunt u de instellingen aanpassen aan unieke bedrijfsdoelen.
  • Transparante prestatierapporten bieden meer inzicht in de prestaties van biedingen.