Om Smart Bidding

Smart Bidding henviser til automatiske budstrategier, hvor der bruges Googles AI-teknologi til at optimere antallet af konverteringer eller konverteringsværdien på annonceauktioner. Du kan oprette en automatisk budstrategi for en enkelt kampagne eller for flere kampagner. Følg denne fremgangsmåde for at oprette, gennemgå eller administrere budstrategier:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Budstrategier.

Smart Bidding-strategier

Hvis dit mål er at øge salget eller antallet af kundeemner ved at få så mange konverteringer som muligt med et fast budget eller et fast investeringsafkast, skal du bruge følgende strategier:

Hvis du måler konverteringsværdier (f.eks. salgspris), og dit mål er at øge fortjenesten ved at få så mange konverteringer som muligt med et fast budget eller et fast annonceafkast, kan du bruge følgende strategier:

Hvorfor er det en god idé at bruge Smart Bidding?

Du får disse fire fordele, når du bruger Smart Bidding:

• Googles AI hjælper med at give nøjagtige forudsigelser på tværs af din konto.
  • En bred vifte af kontekstsignaler hjælper med budoptimeringer.
  • Med fleksible styringselementer til effektivitet kan du tilpasse indstillingerne, så de passer til dine unikke forretningsmål.
  • Gennemskuelig effektivitetsrapportering giver en dybere indsigt i budgivningseffektiviteten.