Anuncis de la part superior

Els anuncis de la part superior són adjacents als resultats de cerca orgànica principals. Normalment es mostren per sobre dels resultats orgànics principals, encara que és possible que es mostrin per sota en determinades consultes. L'emplaçament dels anuncis de la part superior és dinàmic i pot canviar en funció de la cerca de l'usuari.

Més informació sobre les mètriques de la part superior i de la part més superior

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now