Om annonsegrupper som er satt på pause på grunn av lite aktivitet

For å gi deg en bedre annonseringsopplevelse setter Google Ads automatisk annonsegrupper på pause etter en angitt tidsperiode. Dette bidrar til at kontooppsettet blir enklere, at kontotilgangen blir raskere, og at du kan fokusere på de annonsegruppene som gir de beste kampanjeresultatene. Denne artikkelen forklarer hvordan Google definerer annonsegrupper med lite aktivitet, og hvordan du finner og reaktiverer slike annonsegrupper.

På denne siden

Fordeler

• Effektiv arbeidsflyt: Du slipper å måtte finne annonsegrupper med lite aktivitet og sette disse på pause selv, og dermed frigjør du tid du kan bruke på strategisk arbeid.
  • Forenklet konto: Fokuser på annonsegruppene som er lønnsomme.
  • Fleksibilitet uten grenser: Gjenoppta kjøringen av eventuelle annonsegrupper du fortsatt trenger, hvis de er forventet å gi gode resultater også fremover.

Slik fungerer det

Annonsegrupper anses som å ha lite aktivitet – og de kan derfor bli satt på pause – hvis de ble opprettet for over 13 måneder siden og har hatt 0 visninger i løpet av de siste 13 månedene.

Hvis du kommer frem til at du har behov for en annonsegruppe som er satt på pause, i kampanjen din, kan du reaktivere den ved å følge fremgangsmåten nedenfor. Men vi anbefaler på det sterkeste at du kun gjenopptar kjøringen av annonsegrupper der du forventer å få visninger i de kommende ukene. Annonsegrupper du har gjenopptatt kjøringen av, settes automatisk på pause hvis de ikke får visninger de neste 3 månedene.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Du kan se og gjenoppta kjøringen av annonsegrupper som er satt på pause automatisk, via varselikonet Notifications på den øverste linjen i Google Ads-kontoen din, på Annonsegrupper-siden eller i Google Ads Editor.

Fra varslene

1. Klikk på varselsikonet Notifications på den øverste linjen i Google Ads-kontoen. Velg varselet om annonsegrupper med lav aktivitet, og klikk på Se.
  2. På Annonsegrupper-siden ser du en liste over annonsegruppene som er satt på pause. Du kan filtrere disse ut fra «Årsak til status».
  3. Annonsegrupper med lite aktivitet får statusen «Satt på pause (på grunn av lav aktivitet)».
  4. Du kan gjenoppta kjøringen av annonsegrupper som er satt på pause, ved å følge denne veiledningen: Slå på annonsegrupper eller sett dem på pause.

På Annonsegrupper-siden

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Annonsegrupper.
  4. Klikk på filterikonet Filter, og velg «Årsak til status».
  5. Merk av for «Annonsegruppen er satt på pause på grunn av lite aktivitet», og klikk på Bruk.
  6. Du kan gjenoppta kjøringen av annonsegrupper som er satt på pause, ved å følge denne veiledningen: Slå på annonsegrupper eller sett dem på pause.

I Google Ads Editor

Du kan se annonsegrupper som er satt på pause på grunn av lav aktivitet, i Google Ads Editor. For å se disse annonsegruppene må du filtrere etter «Årsak til at annonsegruppen er satt på pause av systemet», velge Lite aktivitet og klikke på Bruk.

Linker til relatert innhold