Om annonceringsgrupper er sat på pause på grund af lav aktivitet

For at forbedre din annonceoplevelse sætter Google Ads automatisk annoncegrupper på pause, når de ikke er blevet vist efter et bestemt tidsrum. Dette hjælper med at forenkle din konto, gøre din kontoadgang hurtigere og giver dig mulighed for at fokusere på de annoncegrupper, der giver resultater for dine kampagner. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan Google definerer annoncegrupper med lav aktivitet, og hvordan du kan finde eller genaktivere disse annoncegrupper.

På denne side kan du læse om følgende:

Fordele

• Strømlinet arbejdsgang: Fjern den manuelle opgave med at finde annoncegrupper og sætte dem på pause, så du får tid tilbage til at fokusere på strategisk arbejde.
  • Forenklet konto: Fokuser på annoncegrupper, der giver resultater.
  • Fleksibilitet uden begrænsninger: Genaktiver annoncegrupper, du stadig har brug for, hvis de stadig forventes at være effektive.

Sådan fungerer det

Annoncegrupper betragtes som havende lav aktivitet og kan automatisk blive sat på pause, hvis de er blevet oprettet for over 13 måneder siden og har 0 eksponeringer i løbet af de seneste 13 måneder.

Hvis du beslutter, at en annoncegruppe, der er sat på pause, er nødvendig for din kampagne, kan du genaktivere den ved at følge nedenstående trin. Vi anbefaler dog kraftigt, at du kun genoptager de annoncegrupper, som du tror vil modtage visninger i de kommende uger. Annoncegrupper, der ikke er sat på pause, bliver automatisk sat på pause igen, hvis de ikke opnår eksponeringer i 3 måneder.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Du kan se og genaktivere annoncegrupper, der automatisk er sat på pause, via ikonet "Notifikationer" Notifications på den øverste bjælke på din Google Ads-konto, på siden "Annoncegrupper" eller i Google Ads Editor.

Fra dine notifikationer

1. Klik på ikonet Notifikationer Notifications i den øverste bjælke på din Google Ads-konto. Vælg notifikationen om annoncegrupper med lav aktivitet, og klik på Vis.
  2. På siden "Annoncegrupper" kan du se en liste over annoncegrupper, der er sat på pause. Du kan filtrere annoncegrupper, der er sat på pause, efter "Statusårsag".
  3. Annoncegrupper med lav aktivitet får statussen "Sat på pause (på grund af for lidt aktivitet)".
  4. Hvis du vil slå annoncegrupper, der er sat på pause, til igen, kan du følge vejledningen i artiklen Aktivér, eller sæt dine annoncegrupper på pause.

Fra siden "Annoncegrupper"

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Klik på filterikonet Filter, og angiv "Statusårsag".
  5. Markér "Annoncegruppe sat på pause på grund af for lidt aktivitet", og klik på Anvend.
  6. Hvis du vil slå annoncegrupper, der er sat på pause, til igen, kan du følge vejledningen i artiklen Aktivér, eller sæt dine annoncegrupper på pause.

I Google Ads Editor

Annoncegrupper, der er sat på pause på grund af lav aktivitet, er synlige i Google Ads Editor. Hvis du vil se de af dine annoncegrupper, der er sat på pause, skal du filtrere efter "Sat på pause af systemrelateret årsag" og vælge Lav aktivitet og derefter klikke på Anvend.