Sobre els grups d'anuncis posats en pausa a causa de baixa activitat

Per millorar la vostra experiència publicitària, Google Ads posa en pausa automàticament els grups d'anuncis que no s'han difós després d'un període de temps determinat. Això ajuda a simplificar el compte i a accelerar-ne l'accés, i us permet centrar-vos en els grups d'anuncis que generen resultats per a les vostres campanyes. En aquest article s'explica com defineix Google els grups d'anuncis amb una activitat baixa i com podeu trobar-los o tornar-los a activar.

En aquesta pàgina

Avantatges

• Flux de treball agilitzat: suprimiu la tasca manual de cercar grups d'anuncis amb una activitat baixa i posar-los en pausa, de manera que tingueu temps de centrar-vos en la feina estratègica.
  • Compte simplificat: centreu-vos en els grups d'anuncis que generen resultats.
  • Flexibilitat sense límits: reactiveu els grups d'anuncis que encara necessiteu si es preveu que tindran un bon rendiment.

Com funciona

Es considera que els grups d'anuncis tenen baixa activitat i és possible que es posin en pausa automàticament si s'han creat fa més de 13 mesos i no han generat cap impressió durant els 13 darrers mesos.

Si decidiu que cal un grup d'anuncis en pausa per a la vostra campanya, podeu tornar-lo a activar seguint els passos següents. Tanmateix, és molt recomanable que només reactiveu els grups d'anuncis que creieu que rebran impressions durant les properes setmanes. Els grups d'anuncis reactivats es tornaran a posar en pausa automàticament si no reben cap impressió durant 3 mesos.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Podeu veure i tornar a activar els grups d'anuncis que estan en pausa automàticament des de la icona "Notificacions" Notifications de la barra superior del compte de Google Ads, des de la pàgina "Grups d'anuncis" o a Google Ads. Editor.

Des de les notificacions

1. Feu clic a la icona de notificacions Notifications que hi ha a la barra superior del compte de Google Ads. Seleccioneu la notificació sobre els grups d'anuncis amb una activitat baixa i feu clic a Mostra.
  2. A la pàgina "Grups d'anuncis" es mostra una llista dels grups d'anuncis que estan en pausa. Podeu filtrar els grups d'anuncis en pausa per "Motiu de l'estat".
  3. Els grups d'anuncis amb una activitat baixa tindran l'estat "En pausa (a causa de poca activitat)".
  4. Per tornar a activar els grups d'anuncis en pausa, seguiu les instruccions per posar en pausa o activar els grups d'anuncis.

Des de la pàgina "Grups d'anuncis"

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. Feu clic a la icona de filtre Filtra i introduïu "Motiu de l'estat".
  5. Marqueu "Grup d'anuncis en pausa perquè hi ha baixa activitat" i feu clic a Aplica.
  6. Per tornar a activar els grups d'anuncis en pausa, seguiu les instruccions per posar en pausa o activar els grups d'anuncis.

A Google Ads Editor

Els grups d'anuncis que estan en pausa perquè hi ha poca activitat es poden veure a Google Ads Editor. Per veure els grups d'anuncis en pausa, filtreu per "En pausa per motiu del sistema", seleccioneu Activitat baixa i, tot seguit, feu clic a Aplica.