Fortsett med mål-ROAS og endre konverteringsmålet (optimalisering på kontonivå)

Bytt til et nytt konverteringsmål på kontonivå, eller endre sammensetningen av det eksisterende konverteringsmålet (legg til eller fjern primær-status for handlinger).

Anbefalte trinn

Et nummer 1-ikon med en blå, rund kantlinje. Identifiser det nye eller eksisterende konverteringsmålet du vil optimalisere for.

1. a. Hvis du skal definere et nytt konverteringsmål, må du definere en ny konverteringshandling og angi den som det nye konverteringsmålet. Ikke angi konverteringsmålet som standard i kontoen ennå.
  2. b. Hvis du endrer sammensetningen av et eksisterende konverteringsmål (legger til eller fjerner konverteringshandlinger), må du påse at konverteringskategorien matcher det eksisterende målet. Ikke angi konverteringshandlingen som primær ennå.
  3. c. Før du går videre til trinn 2, må du sjekke at alt er konfigurert, og at rapporteringsverdiene er riktige.

A number 2 icon with a blue round border. Bytt til det nye konverteringsmålet (angitt som standard på kontonivå), eller endre sammensetningen av det eksisterende konverteringsmålet (legg til eller fjern konverteringshandlinger som primære).

Bildet viser et egendefinert ikon «3». Fortsett å by på mål-ROAS.

1. a. Du kan redusere resultatsvingningene ved å justere ROAS-målene.
  2. b. Vi anbefaler at du endrer mål gradvis. Men hvis volumet og konverteringsfrekvensene svinger mye, bør du vurdere større målendringer.

A number 4 icon with a yellow round border. Den smarte budgivningen justeres i tråd med det nye målet i løpet av de neste 2–3 konverteringssyklusene. Juster ROAS-mål og/eller budsjetter for å styre resultatene.

Et diagram som viser konverteringssykluser (del 3).