Op Doel-ROAS blijven en het conversiedoel wijzigen (optimalisatie op accountniveau)

Stap op accountniveau over naar een nieuw conversiedoel of pas de samenstelling van het bestaande conversiedoel aan (voeg conversieacties toe als primair of verwijder ze als primair).

Aanbevolen stappen

Een icoon voor het cijfer 1 met een blauwe ronde rand. Bepaal het nieuwe of bestaande conversiedoel waarvoor u wilt optimaliseren.

1. a. Als u een nieuw conversiedoel maakt, maakt u een nieuwe conversieactie en deelt u die in bij het nieuwe conversiedoel. Stel het conversiedoel nog niet in als standaard voor uw account.
  2. b. Als u de samenstelling van een bestaand conversiedoel wijzigt (conversieacties toevoegt of verwijdert), zorgt u dat de conversiecategorie gelijk is aan het bestaande doel. Stel de conversieactie nog niet in als primair.
  3. c. Controleer of alles is ingesteld en de waarden correct worden gerapporteerd voordat u doorgaat naar stap 2.

A number 2 icon with a blue round border. Wijzig het nieuwe conversiedoel (ingesteld als standaard op accountniveau) of wijzig de samenstelling van het conversiedoel (voeg conversieacties toe als primair of verwijder ze als primair).

De afbeelding staat voor een aangepast icoon 3. Blijf bieden voor Doel-ROAS.

1. a. Beperk prestatieschommelingen door ROAS-doelen aan te passen.
  2. b. We raden u aan het doel geleidelijk te wijzigen. Als er een aanzienlijk verschil is in het conversiepercentage en het volume, overweeg dan grotere doelwijzigingen.

A number 4 icon with a yellow round border. Slim bieden wordt in de daaropvolgende 2 tot 3 conversiecycli aangepast aan het nieuwe doel. Pas ROAS-doelen en/of budgetten aan om de prestaties te beheren.

Een diagram dat conversiecycli toont (deel 3).