Mantenir el ROAS objectiu i canviar l'objectiu de conversió (optimització del nivell de compte)

Al nivell de compte, canvieu a un objectiu de conversió nou o modifiqueu la composició de l'objectiu de conversió existent (afegiu accions de conversió com a principals o traieu-ne).

Passos recomanats

Icona del número 1 amb una vora rodona blava. Identifiqueu l'objectiu de conversió nou o existent segons el qual voleu optimitzar.

1. a. Si creeu un objectiu de conversió nou, creeu una acció de conversió nova i categoritzeu-la segons l'objectiu de conversió nou. No definiu encara l'objectiu de conversió com a objectiu predeterminat del compte.
  2. b. Si canvieu la composició d'un objectiu de conversió existent (afegiu o traieu accions de conversió), assegureu-vos que la categoria de conversió sigui la mateixa que la de l'objectiu existent. No definiu encara l'acció de conversió com a principal.
  3. c. Assegureu-vos que tot està configurat i que s'informa dels valors correctament abans d'anar al pas 2.

A number 2 icon with a blue round border. Canvieu a l'objectiu de conversió nou (definit com a predeterminat al nivell de compte) o canvieu la composició de l'objectiu de conversió (afegiu accions de conversió com a principals o traieu-ne).

La imatge representa la icona personalitzada 3. Continueu fent ofertes per assolir el retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu).

1. a. Mitigueu les fluctuacions del rendiment ajustant els objectius de ROAS.
  2. b. Es recomana fer canvis en els objectius de manera gradual. Ara bé, si hi ha una diferència significativa en el percentatge de conversió i el volum de conversions, us recomanem que feu canvis més importants en els objectius.

A number 4 icon with a yellow round border. Smart Bidding s'ajustarà a l'objectiu nou al llarg dels dos o tres propers cicles de conversió. Ajusteu els objectius o els pressupostos de ROAS per gestionar el rendiment.

Diagrama que mostra els cicles de conversió (part 3).