Siirtyminen CPA-tavoitteesta ROAS-tavoitteeseen ja konversiotavoitteen muuttaminen (kampanjatason optimointi)

Vaihda kampanjatasolla uuteen konversiotavoitteeseen tai muokkaa nykyisen konversiotavoitteen rakennetta (lisää ensisijaisia tapahtumia tai poista niitä).

Suositellut toimenpiteet

Numeron 1 kuvake, jossa on sininen pyöreä reunus Valitse uusi tai nykyinen konversiotavoite, jolle haluat optimoida kampanjan.

1. a. Jos luot uuden konversiotavoitteen, luo uusi konversiotapahtuma tili- tai Oma asiakaskeskus ‐tasolla ja luokittele se uuden konversiotavoitteen mukaan. Älä aseta konversiotavoitetta tilin oletustavoitteeksi vielä tässä vaiheessa.
  2. b. Jos muutat aiemmin luodun konversiotavoitteen rakennetta (lisäät tai poistat konversiotapahtumia tili- tai Oma asiakaskeskus ‐tasolla), varmista, että konversioluokka on sama kuin nykyisen tavoitteen. Älä aseta konversiotapahtumaa ensisijaiseksi vielä tässä vaiheessa.
  3. c. Varmista, että kaikki on määritetty ja arvot raportoidaan oikein, ennen kuin siirryt vaiheeseen 2.

This icon is the number 2 in a red circle. Muuta edellä vaiheessa 1 tekemäsi valinnan perusteella konversiotapahtuma ensisijaiseksi tietyissä kampanjoissa ja ota kampanjatason asetukset käyttöön.

1. a. Vaihda uuteen konversiotavoitteeseen (kampanjatasolla määritettyyn) tai
  2. b. Muuta konversiotavoitteen rakennetta (lisää konversiotapahtumia ensisijaisiksi tai poista niitä tietyissä kampanjoissa)

This icon is the number 3 in a yellow circle. Jatka CPA-tavoitteen käyttöä noin kolmen konversiosyklin (tai neljän viikon) ajan, kun Smart Bidding oppii raportoitujen konversioarvojen perusteella.

1. a. Voit vähentää tehokkuuden vaihteluita muokkaamalla CPA-tavoitteita.
  2. b. Tavoitteisiin kannattaa tehdä asteittaisia muutoksia. Jos konversioprosentissa ja konversiomäärässä on kuitenkin merkittävä ero, harkitse suurempia tavoitteen muutoksia.

This icon is the number 4 in a red circle. Siirry käyttämään ROAS-tavoitetta ja aseta tavoitteesi neljän edellisen viikon mainostuoton mukaan (pois lukien konversioviive).

A number 5 icon with a red round border. Siirrä kampanjat erissä. Aloita kampanjoista, joilla on vähän konversioita, ja siirry vähitellen enemmän konversioita saaviin kampanjoihin.

A number 6 icon with a blue round border. Kun olet siirtänyt kaikki kampanjat, vaihda konversiotapahtuma tilin oletusarvoiseksi konversiotapahtumaksi ja siirry sitten hitaasti kampanjatason hintatarjouksista tilitason hintatarjouksiin.

A number 7 icon with a blue round border. Smart Bidding mukautuu uuteen tavoitteeseen 2–3 seuraavan konversiosyklin aikana. Muokkaa ROAS-tavoitteita ja/tai budjetteja tulosten parantamiseksi.

Kaavio, josta näkyvät konversiosyklit (osa 2)