Gå fra mål-CPA til mål-ROAS og endre konverteringsmålet (optimalisering på kontonivå)

Bytt til et nytt konverteringsmål på kontonivå, eller endre sammensetningen av det eksisterende konverteringsmålet (legg til eller fjern konverteringshandlinger angitt som primære).

Anbefalte trinn

Et nummer 1-ikon med en blå, rund kantlinje. Identifiser det nye eller eksisterende konverteringsmålet du skal angi som målet på kontonivå.

1. a. Hvis du skal definere et nytt konverteringsmål, må du definere en ny konverteringshandling og angi den som det nye konverteringsmålet. Ikke angi konverteringsmålet som standard i kontoen ennå.
  2. b. Hvis du endrer sammensetningen av et eksisterende konverteringsmål (legger til eller fjerner konverteringshandlinger), må du påse at konverteringskategorien matcher det eksisterende målet. Ikke angi konverteringshandlingen som primær ennå.
  3. c. Før du går videre til trinn 2, må du påse at alt er konfigurert, og at rapporteringsverdiene er korrekte.

This icon is the number 2 in a red circle. Basert på valget i trinn 1 ovenfor:

1. a. Bytt til det nye konverteringsmålet (angitt på kontonivå). Eller:
  2. b. Endre sammensetningen av konverteringsmålet (legg til eller fjern konverteringshandlinger som primære).

This icon is the number 3 in a yellow circle. Du bør fortsette å bruke mål-CPA i omtrent 3 konverteringssykluser (eller 4 uker) mens den smarte budgivningen opplæres basert på de rapporterte konverteringsverdiene.

1. a. Du kan redusere resultatsvingningene ved å justere CPA-målene.
  2. b. Vi anbefaler at du endrer mål gradvis. Men hvis volumet og konverteringsfrekvensene svinger betydelig, bør du vurdere større målendringer.

This icon is the number 4 in a red circle. Gå over til mål-ROAS ved å bruke historiske ROAS-er fra de siste 4 ukene (eksklusiv konverteringsforsinkelse) når du skal sette deg et mål.

A number 5 icon with a blue round border. Den smarte budgivningen justeres i tråd med det nye målet i løpet av de neste 2–3 konverteringssyklusene. Juster ROAS-mål og/eller budsjetter for å styre resultatene.

Et diagram som viser konverteringssykluser (del 1).