Skift fra mål-CPA til mål-ROAS, og skift konverteringsmål (optimering på kontoniveau)

Skift til et nyt konverteringsmål på kontoniveau, eller rediger sammensætningen af det eksisterende konverteringsmål (tilføj eller fjern konverteringshandlinger som primære).

Anbefalede trin

Et ikon med tallet 1 med en blå, rund kant. Identificer det nye eller eksisterende konverteringsmål, du vil angive som dit mål på kontoniveau.

1. a. Hvis du opretter et nyt konverteringsmål, skal du oprette en ny konverteringshandling og kategorisere den til det nye konverteringsmål. Angiv ikke dit konverteringsmål som et standardmål på kontoniveau endnu.
  2. b. Hvis du ændrer sammensætningen af et eksisterende konverteringsmål (tilføjer eller fjerner konverteringshandlinger), skal du sørge for, at konverteringskategorien er den samme som det eksisterende mål. Angiv ikke konverteringshandlingen som primær endnu.
  3. c. Sørg for, at alt er konfigureret og rapporteringsværdier korrekt, før du går videre til trin 2.

This icon is the number 2 in a red circle. Baseret på dit valg i nr. 1 ovenfor:

1. a. Skift til det nye konverteringsmål (angivet som standard på kontoniveau) eller
  2. b. Skift sammensætning af konverteringsmål (tilføj eller fjern konverteringshandlinger som primære)

This icon is the number 3 in a yellow circle. Fortsæt med at bruge mål-CPA i ca. 3 konverteringscyklusser (eller 4 uger), mens Smart Bidding bruger de rapporterede konverteringsværdier.

1. a. Begræns udsving i effektiviteten ved at justere CPA-mål.
  2. b. Gradvise målændringer anbefales. Hvis der er en væsentlig forskel i konverteringsrate og volumen, bør du dog overveje større målændringer.

This icon is the number 4 in a red circle. Skift til mål-ROAS, og find dit mål ved hjælp af det historiske ROAS på 4 uger (ekskl. konverteringsforsinkelse).

A number 5 icon with a blue round border. Smart Bidding justeres i henhold til det nye mål i løbet af de næste 2-3 konverteringscyklusser. Juster ROAS-mål og/eller -budgetter for at administrere effektiviteten.

Et diagram, der viser konverteringscyklusser (del 1).