Konfigurer Duda til indhentning af brugersamtykke

For at registrere værdifuld indsigt og samtidig beskytte privatlivet for brugere skal du indhente samtykke fra dine websitebrugere. Vi anbefaler, at du bruger en administrationsplatform for samtykke (CMP, Consent Management Platform) eller dit indholdsstyringssystem (CMS) til at indhente samtykke og sende det til Google.

Konfigurer samtykketilstand

Følg denne vejledning for at aktivere samtykketilstand på din Duda-konto:

1. Log ind på dit Duda-kontrolpanel
  2. Vælg det website, du vil redigere. Vi anbefaler, at du vælger en af de muligheder fra en af vores partnere for beskyttelse af personlige oplysninger, der vises.

Hvis du vælger Usercentrics:

1. Vælg App Store i panelet til venstre, og klik derefter på Privacy and Compliance (Privatliv og overholdelse).
    An image showing the plugin install section in the Duda dashboard.
  2. Når pluginnet er installeret, får du 2 valgmuligheder for planer – "Free" eller "Business". Vælg den, der passer bedst til din virksomhed.
  3. Klik på OK og derefter på Start Setup (Start konfiguration) for at fortsætte. Scanneren registrerer produkterne på dit website. Dette kan tage flere minutter.
  4. Hvis de Google-produkter, du har konfigureret på dit website, også er på listen over registrerede produkter, skal du klikke på Confirm Setup (Bekræft konfiguration).
    An image showing the confirm setup section in the Duda dashboard.
  5. I sektionen "Website information" (Websiteoplysninger) skal du indtaste navnet på din Dataansvarlige.
  6. Klik på Save Settings (Gem indstillinger) øverst til højre, og Republish (Udgiv igen).
    An image showing the data controller settings section in the Duda dashboard.

Hvis du vælger Termly:

1. Vælg App Store i panelet til venstre, og klik derefter på Privacy and Compliance (Privatliv og overholdelse).
  2. Når pluginnet er installeret, får du 2 valgmuligheder for planer – "Basic" eller "Pro". Vælg den, der passer bedst til din virksomhed.
  3. Klik på OK for at fortsætte.
  4. Log ind med din Termly-konto. Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på Sign up (Tilmeld dig) for at oprette en konto.
  5. Klik på Get Started (Kom godt i gang) i kontrolpanelet.
  6. Klik derefter på Scan Now  (Scan nu). Scanningen tager et par minutter.
  7. Klik på View Report (Se rapport), når scanningen er færdig.
  8. Klik på Generate Cookie Policy (Generér cookiepolitik) for at udarbejde en simpel politik for de tags, der er registreret.
  9. Klik på Add to Website (Føj til website).
  10. Klik på Consent Management (Administration af samtykke) i panelet til venstre for at udvide menuen, og klik derefter på Consent Banner (Samtykkebanner).
    An image showing the consent banner settings section in the Duda dashboard.
  11. Derfra kan du øverst til højre slå "Samtykkebanneret" til for at aktivere banneret.
  12. Rul ned til "Consent Settings" (Indstillinger for samtykke), og vælg On (Til) under "Google Consent Mode" (Google-samtykketilstand).
    An image showing the consent mode settings section in the Duda dashboard.
  13. Rul ned til bunden, og klik på Save (Gem).
  14. Udgiv dit website igen, og genindlæs siden for at se dit banner med samtykketilstand.