Konfigurer Squarespace for at indhente brugersamtykke

For at registrere værdifuld indsigt og samtidig beskytte privatlivet for brugere skal du indhente samtykke fra dine websitebrugere. Vi anbefaler, at du bruger en administrationsplatform for samtykke (CMP, Consent Management Platform) eller dit indholdsstyringssystem (CMS) til at indhente samtykke og sende det til Google.

Konfigurer et samtykkebanner

Følg vejledningen nedenfor, hvis du bruger den indbyggede Google Analytics-integration. Hvis du bruger Google Ads via kodeindsættelse, er der et yderligere trin, der kræver samtykketilstand. Rul ned for at få flere oplysninger.

Angiv dit Google Analytics-id

1. Klik på Settings (Indstillinger) i panelet Hjem på dit Squarespace-website.
  2. Klik på Developer Tools (Udviklerværktøjer).
  3. Klik på External API Keys (Eksterne API-nøgler).
  4. Angiv dit målings-id i feltet Google Analytics.
  5. Klik på Save (Gem).

Aktivér cookiebanneret

1. Klik på Website i panelet Hjem på dit Squarespace-website.
  2. Klik på Website Tools (Websiteværktøjer).
  3. Klik på Cookies & Visitor Data (Cookies og besøgsdata).
  4. Slå "Cookie Banner" (Cookiebanner) Til.

Konfigurer indstillinger for cookiebannere

1. Vælg bannerlayoutet Opt In and Out (Tilvælg og fravælg) under "Cookie Banner Type" (Cookiebannertype) i panelet Hjem på dit Squarespace-website. Dette giver besøgende på dit website mulighed for enten at acceptere eller afvise. Bemærk! Når du vælger dette bannerlayout, er kontakten "Disable Analytics Cookies" (Deaktiver Analytics-cookies) altid "Til". Dette forhindrer, at mindre vigtige Squarespace Analytics- eller Google Analytics-cookies gemmes, før den besøgende accepterer cookies.
  2. Klik på Save (Gem).

Rediger teksten i din cookiebanner (valgfrit)

1. Klik på Website i panelet Hjem på dit Squarespace-website.
  2. Klik på Website Tools (Websiteværktøjer).
  3. Klik på Cookies & Visitor Data (Cookies og besøgsdata).
  4. Klik på Customize (Tilpas) i panelet "Cookies & Visitor Data" (Cookies og besøgsdata). Under "Disclaimer Text" (Tekst til ansvarsfraskrivelse) kan du tilpasse teksten, så den beskriver din brug af Google Ads.
  5. Klik på Save (Gem) i det øverste panel.

Konfigurer samtykketilstand

Hvis du bruger Google Ads via kodeindsættelse, skal du følge dette ekstra trin for at aktivere samtykketilstand.

Læs og angiv samtykke i den indsatte kode

1. Klik på Website i panelet Hjem på dit Squarespace-website.
  2. Klik på Website Tools (Websiteværktøjer).
  3. Klik på Code Injection (Indsæt kode). Hvis du har et eksisterende Google Ads-kodestykke i dette felt, kan du slette det, før du fortsætter.
  4. Angiv følgende kode i overskriftssektionen:

<script>

// Definer dataLayer og gtag-funktionen.

window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments);}

// Angiv standardsamtykke for bestemte regioner i henhold til dine krav

gtag('consent', 'default', {

'ad_storage': 'denied',

'ad_user_data': 'denied',

'ad_personalization': 'denied',

'analytics_storage': 'denied',

'regions':[<liste over ISO 3166-2-regions koder>]

});

// Angiv standardsamtykke for alle andre regioner i henhold til dine krav

gtag('consent', 'default', {

'ad_storage': 'denied',

'ad_user_data': 'denied',

'ad_personalization': 'denied',

'analytics_storage': 'denied'

</script>

<!--Angiv bannerscript her!-->