Om anslag for konverteringsforsinkelse

Google Ads registrerer en konverteringsforsinkelse når en bruker klikker på en annonse og deretter bruker litt tid på å fullføre en konverteringshandling, for eksempel at hen kjøper noe eller registrerer seg for et nyhetsbrev. Dette kan skje fordi konverteringer rapporteres etter visningsdato, så det er ikke sikkert du alltid får de mest oppdaterte konverteringstallene. Noen ganger kan konverteringsforsinkelser føre til at kostnaden per handling (CPA) virker høyere, mens avkastningen på annonsekostnadene (ROAS) virker lavere enn det som faktisk er tilfellet.

Anslag for konverteringsforsinkelse

Anslag for konverteringsforsinkelse kan brukes til å generere nøyaktigere trafikk- og konverteringsanslag som kan brukes i innvirkingsanslag. Dermed kan du ta mer veloverveide beslutninger om budsjetter og budstrategier.

Fordeler med anslag for konverteringsforsinkelse

Her er noen av fordelene ved å bruke anslag for konverteringsforsinkelse i innvirkningsanslag:

• Nøyaktigere trafikk- og konverteringsanslag: Med innvirkningsanslag kan du se nøyaktig hvor mye trafikk og hvor mange konverteringer du kan forvente å få med ulike mål og budsjetter. Ut fra dette kan du så justere budsjettene og budstrategiene.
  • Bedre statistikk om avkastning på annonsekostnader: Med anslag for konverteringsforsinkelse kan du danne deg et tydeligere bilde av ROAS-en, siden konverteringer som skjer etter at brukere har klikket på annonsene dine, blir tatt med i beregningen.
  • Mer velinformerte budsjettavgjørelser: Anslagene gir deg et bedre grunnlag for å ta beslutninger om budsjettet, ved at du får se hvor mye trafikk og hvor mange konverteringer du kan forvente å få med ulike budsjettstørrelser.

Hvis du planlegger kampanjene dine basert på innvirkingsanslag, anbefaler vi også at du bruker anslag for konverteringsforsinkelse. Med disse anslagene kan du ta mer veloverveide beslutninger om budsjetter og budstrategier, slik at du kan få bedre avkastning på annonsekostnadene.

Linker til relatert innhold