Om estimater for konverteringsforsinkelse

I Google Ads opstår der en konverteringsforsinkelse, når en bruger klikker på en annonce og først gennemfører en konverteringshandling efter noget tid, f.eks. foretager et køb eller tilmelder sig et nyhedsbrev. Dette kan ske, fordi konverteringer rapporteres efter eksponeringsdato, og du ikke altid får de mest opdaterede konverteringstal. Nogle gange kan konverteringstiden få din pris pr. handling (CPA, cost-per-action) til at virke højere og dit annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend) til at virke lavere, end de rent faktisk er.

Estimater for konverteringsforsinkelse

Estimater for konverteringsforsinkelse kan bruges til at generere mere nøjagtige trafik- og konverteringsestimater for effektestimater. Dette kan hjælpe dig med at træffe velfunderede beslutninger om dine budstrategier og budgetter.

Fordele ved estimater for konverteringsforsinkelse

Her er nogle af fordelene ved at bruge estimater for konverteringsforsinkelse i effektestimater:

• Mere nøjagtige trafik- og konverteringsestimater: Effektestimater giver dig indsigt i, præcis hvor meget trafik og hvor mange konverteringer du kan forvente for forskellige mål og budgetter. På den måde kan du justere dine budstrategier og budgetter.
  • Forbedret indsigt for annonceafkast: Estimater for konverteringsforsinkelse giver dig et bedre overblik over dit ROAS, da der tages højde for de konverteringer, der finder sted, efter at brugerne har klikket på dine annoncer.
  • Mere velfunderede budgetbeslutninger: Estimaterne hjælper dig med at træffe velfunderede beslutninger om dit budget, da de viser dig, hvor meget trafik og hvor mange konverteringer du kan forvente at opnå med forskellige budgetniveauer.

Hvis du bruger effektestimater til at planlægge dine kampagner, anbefaler vi også, at du bruger estimater for konverteringsforsinkelse. Estimaterne hjælper dig med at træffe mere velfunderede beslutninger om dine budstrategier og budgetter og forbedre dit annonceafkast.