Bruk merkevarebegrensninger i søkekampanjer

I søkekampanjer avgrenser merkevarebegrensningene annonsene til å bli vist bare etter søk relatert til bestemte merkevarer. Hvis du vil slå på merkevarebegrensninger for søkekampanjer, må kampanjeinnstillingen for fleksibelt samsvar være slått på i kampanjen.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan opprette og redigere søkekampanjer med merkevarebegrensninger. Det finnes flere ressurser hvis du trenger å administrere merkevarer, ekskludere merkevarer, ta i bruk merkevarebegrensninger med mer. Finn ut mer om merkevareinnstillinger for søke- og Performance Max-kampanjer.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Opprett nye søkekampanjer med merkevarebegrensninger

1. Klikk på opprettingsikonet Create Button i navigasjonsmenyen til venstre i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer.
  3. Opprett en ny søkekampanje.
  4. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i navigasjonsmenyen til venstre.
  5. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  6. Klikk på Kampanjer.
  7. Klikk på Innstillinger under overskriften på Kampanje-siden.
  8. Velg søkekampanjen du opprettet.
  9. Slå på innstillingen for søkeord med fleksibelt samsvar under Innstillinger.
  10. Klikk på Flere innstillinger og deretter på Merkevarebegrensninger.
  11. Skriv inn merkevarelisten du vil bruke, eller klikk på + Ny merkevareliste, og skriv deretter inn merkevarene du vil begrense denne kampanjen til.
  12. Fullfør de gjenværende trinnene for å opprette kampanjen.

Legg til merkevarebegrensninger i eksisterende søkekampanjer

Merk: Når merkevarebegrensninger er slått på, kan det ikke vises annonser med søk som ikke inneholder merkevarenavn. Eksisterende kampanjer kan få dårligere resultater hvis de for øyeblikket blir vist med søk som ikke inneholder et merkevarenavn.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer.
  4. Klikk på Innstillinger-fanen under overskriften på Kampanje-siden.
  5. Velg kampanjen der du vil bruke merkevarelisten.
  6. Rull nedover på Innstillinger-siden, og klikk på Flere innstillinger.
  7. Klikk på Merkevarebegrensninger, og velg merkevarelisten du vil bruke i kampanjen, eller klikk på + Ny merkevareliste, og skriv deretter inn merkevarene du vil begrense denne kampanjen til.
  8. Klikk på Lagre.

Linker til relatert innhold