Om API-specifik teknisk support

Support för Google Ads API-efterlevnad

Kontakta teamet för Google Ads API-efterlevnad om du har frågor om efterlevnad av Ads API som rör följande:

• otillåten användning
  • godkänd/avvisad token
  • bas-/standardåtkomst
  • policyefterlevnad
  • frågor om RMF.

Support för Google Ads API

Om du har tekniska frågor om Google Ads API (till exempel frågor som specifikt gäller API-användning, rekommenderade metoder eller felmeddelanden från API:et) kan du följa anvisningarna för felsökning och kontakt på supportsidan för Google Ads API.

Tänk på att supporten för Google Ads API inte hanterar frågor som rör efterlevnad, till exempel otillåten användning, godkänd/avvisad token, bas-/standardåtkomst, policyefterlevnad och frågor om RMF.

Google Ads-support

Kontakta oss om du har frågor om Google Ads API som rör följande:

• funktioner och funktionalitet i Google Ads
  • innebörden i dina rapporter
  • Google Ads-användargränssnittet
  • allmänna frågor om Google Ads.

Google Ads-supporten kan hjälpa dig med felmeddelanden och data i Google Ads och problem som rör Google Ads-policyerna. Teamet kan inte svara på specifika frågor om API-användning.