Om API-spesifikk teknisk brukerstøtte

Brukerstøtte relatert til overholdelse av regler for bruk av Google Ads API

Hvis du har spørsmål som gjelder overholdelse av Google Ads API-regler av følgende art, kan du kontakte teamet for overholdelse av regler for Google Ads API:

• uriktig bruk
  • avvisning/godkjenning av tokener
  • standard/grunnleggende tilgang
  • overholdelse av retningslinjer
  • spørsmål om MTF

Brukerstøtte for Google Ads API

Hvis du har tekniske spørsmål om Google Ads API (f.eks. spørsmål direkte relatert til bruk av eller anbefalte fremgangsmåter for API eller feil som API-et opplyser om), kan du følge feilsøkings- og kontakttrinnene på siden for Google Ads API-brukerstøtten.

Merk deg at brukerstøtten for Google Ads API ikke håndterer spørsmål om overholdelse av regler, for eksempel MTF, uriktig bruk, overholdelse av retningslinjer, standard/grunnleggende tilgang eller avvisning/godkjenning av tokener.

Brukerstøtten for Google Ads

Hvis du har spørsmål om Google Ads API knyttet til det følgende, kan du kontakte oss:

• Google Ads-funksjoner og -funksjonalitet
  • hvordan rapporter skal tolkes
  • brukergrensesnittet i Google Ads
  • generelle spørsmål om Google Ads

Brukerstøtten for Google Ads kan hjelpe deg med å forstå feil eller data i Google Ads eller problemer knyttet til Google Ads-retningslinjene, men ikke spørsmål som spesifikt omhandler API-bruk.