Over API-specifieke technische support

Support voor naleving van de Google Ads API

Voor de volgende problemen met naleving van de Ads API kunt u contact opnemen met team voor naleving van de Google Ads API:

• Misbruik
  • Token goedkeuren/afwijzen
  • Basis-/standaardtoegang
  • Beleidsnaleving
  • Vragen over RMF

Support voor de Google Ads API

Als u technische vragen heeft over de Google Ads API (bijvoorbeeld vragen die rechtstreeks te maken hebben met het gebruik van de API of over praktische tips of fouten die u van de API krijgt), volgt u de stappen voor probleemoplossing en contact op de supportpagina voor de Google Ads API.

Houd er rekening mee dat de Google Ads API-support geen nalevingsgerelateerde kwesties behandelt, zoals het volgende: misbruik, goedkeuring/afwijzing van tokens, basis-/standaardtoegang, beleidsnaleving of RMF-vragen.

Google Ads-support

Als u vragen heeft over de Google Ads API die betrekking hebben op de volgende onderwerpen, neemt u contact met ons op:

• Kenmerken en functies van Google Ads
  • Inzicht in uw rapporten
  • UI van Google Ads
  • Algemene vragen over Google Ads

Het supportteam van Google Ads kan u helpen inzicht te krijgen in fouten of gegevens in Google Ads, in problemen met het Google Ads-beleid, maar niet met vragen die specifiek betrekking hebben op API-gebruik.