APIa koskeva tekninen tuki

Vaatimusten noudattamiseen liittyvä Google Ads API ‑tuki

Jos sinulla on kysyttävää seuraavista aiheista, jotka liittyvät Google Ads APIa koskevien vaatimusten noudattamiseen, ota yhteyttä Google Ads API Compliance ‑tiimiin:

• Väärinkäyttö
  • Tunnuksen hyväksyminen tai hylkääminen
  • Peruspääsyoikeudet tai normaalit pääsyoikeudet
  • Käytäntöjen noudattaminen
  • Vaaditut vähimmäistoiminnot

Google Ads API ‐tuki

Jos sinulla on Google Ads APIa koskevia teknisiä kysymyksiä (jotka liittyvät suoraan esimerkiksi APIn käyttöön, parhaisiin käytäntöihin tai APIssa näkemiisi virheisiin), seuraa Google Ads API ‐tukisivulla olevia ohjeita.

Huomaathan, että Google Ads API ‐tuessa ei käsitellä vaatimusten noudattamiseen liittyviä aiheita, joita ovat esimerkiksi väärinkäyttö, tunnuksen hyväksyminen tai hylkääminen, peruspääsyoikeudet tai normaalit pääsyoikeudet, käytäntöjen noudattaminen ja vaaditut vähimmäistoiminnot.

Google Ads ‑tuki

Jos Google Ads APIa koskevat kysymyksesi liittyvät seuraaviin aiheisiin, ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen:

• Google Adsin ominaisuudet ja toiminnot
  • Raporttien tulkitseminen
  • Google Adsin käyttöliittymä
  • Yleiset kysymykset Google Adsista

Google Ads ‐tuki voi auttaa sinua ymmärtämään Google Adsissa esiintyviä virheitä, siellä näkyvää dataa tai Google Ads ‐käytäntöihin liittyviä ongelmia. Tuki ei kuitenkaan voi auttaa APIn käyttöä koskevissa kysymyksissä.