Om API-specifik teknisk support

Support med henblik på overholdelse af politikkerne vedrørende Google Ads API

Kontakt teamet med ansvar for overholdelse af politikkerne vedrørende Google Ads API, hvis du har spørgsmål angående følgende emner:

• Misbrug
  • Godkendelse/afvisning af tokens
  • Standardadgang
  • Overholdelse af politikker
  • Spørgsmål angående påkrævet minimumfunktionalitet

Support vedrørende Google Ads API

Hvis du har tekniske spørgsmål angående Google Ads API (f.eks. spørgsmål med direkte relation til brug af API'en eller optimale løsninger eller fejlmeddelelser vedrørende API'en), kan du følge den fejlfindings- og kontaktrelaterede fremgangsmåde på siden Support vedrørende Google Ads API.

Bemærk! Google Ads API-supportteamet tager sig ikke af spørgsmål angående emner såsom følgende: Misbrug, godkendelse/afvisning af tokens, standardadgang, overholdelse af politikker og spørgsmål angående påkrævet minimumfunktionalitet.

Google Ads Support

Kontakt os, hvis du har spørgsmål angående følgende vedrørende Google Ads API:

• Google Ads-funktioner
  • Oplysningerne i dine rapporter
  • Google Ads-brugerfladen
  • Generelle Google Ads-relaterede spørgsmål

Hos Google Ads Support kan du få hjælp vedrørende fejl eller data i Google Ads eller Google Ads-politikrelaterede problemer, men ikke vedrørende specifikke spørgsmål angående API-brug.