De voordelen van een bedrijfsprofiel

Mensen zoeken steeds vaker online naar bedrijven, dus het is belangrijk dat uw lokale bedrijfsvermelding goed te vinden is op Google Zoeken en Google Maps. Met een bedrijfsprofiel maakt u in een handomdraai een aantrekkelijke vermelding waaraan geen kosten verbonden zijn.

Bewerk uw vermelding en spreek voor uzelf

Uw bedrijf wordt waarschijnlijk al weergegeven op Google, maar het is belangrijk om de vermelding te verifiëren en te controleren of alle gegevens juist en volledig zijn. Als u uw bedrijfsvermelding heeft geverifieerd via uw bedrijfsprofiel, worden uw verbeteringen snel gepubliceerd. U kunt ook meldingen toevoegen.

Praktisch en eenvoudig te beheren

Een lokale bedrijfsvermelding van Google is een eenvoudige manier om online aanwezig te zijn, zelfs als u geen website heeft. U kunt op elk gewenst moment naar uw bedrijfsprofiel gaan om uw informatie te bewerken of om te bekijken hoeveel mensen uw vermelding hebben gezien en erop hebben geklikt.

Opties van topklasse, helemaal kosteloos

Maak uw vermelding echt af met foto's en video's, en aangepaste categorieën zoals uw servicegebied, de merken die u aanbiedt en parkeergelegenheid in de buurt. Gebruik ook kortingsbonnen om klanten aan te moedigen voor het eerst bij u te kopen of een vervolgaankoop te doen.

Maak vandaag nog een vermelding met een bedrijfsprofiel aan de hand van de onderstaande stappen.

Aanmelden voor een bedrijfsprofiel is heel eenvoudig

Als u eigenaar bent van een bedrijf, weet u waarschijnlijk de basisgegevens wel. U kunt extra's zoals foto's en beschrijvingen toevoegen als u deze bij de hand heeft of deze later toevoegen.

Aan het eind vragen we u uw aanmelding te verifiëren via de telefoon of een briefkaart. Wij doen dit om er zeker van te zijn dat alleen de juiste mensen openbare gegevens over uw bedrijf kunnen wijzigen.

Inzicht in uw online aanwezigheid en hoe u deze uitbreidt

Bekijk inzichten over de manier waarop klanten naar uw bedrijf hebben gezocht en waar ze vandaan komen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel mensen uw bedrijf rechtstreeks hebben gebeld via het telefoonnummer dat wordt weergegeven in de lokale zoekresultaten op Google Zoeken en Maps.

Bekijk nu meer informatie over hoe u aan de slag gaat met uw bedrijfsprofiel.