Overzichtskaart voor facturering via mobiele app

Wat is het?

U vindt de factureringskaart op de overzichtspagina van de Google Ads-app voor iOS en Android.

De factureringskaart geeft u informatie over het saldo en de betaalmethode van uw account, waaronder informatie over hoeveel, wanneer en waarom kosten in rekening worden gebracht. Het factureringsoverzicht is alleen beschikbaar voor klanten met automatische en handmatige betalingen.

Hieronder vindt u een voorbeeld van het gedeelte Facturering op de overzichtspagina in de mobiele app:

Klanten met automatische betalingen Klanten met handmatige betalingen
Een illustratie van de kaart Factureringsoverzicht voor klanten met automatische betalingen in de mobiele Google Ads-app. Een illustratie van de kaart Factureringsoverzicht voor klanten met handmatige betalingen in de mobiele Google Ads-app.