Targeta de visió general Facturació de l'aplicació mòbil

Què és?

La targeta Facturació es troba a la pàgina Visió general de l'aplicació Google Ads per a iOS i Android.

La targeta Facturació proporciona informació sobre el saldo i la forma de pagament del compte, inclosa informació sobre l'import, el moment i el motiu del càrrec. La visió general de la facturació només està disponible per als clients que utilitzen els pagaments automàtics i manuals.

A continuació teniu un exemple de la secció Facturació de la pàgina Visió general de l'aplicació mòbil:

Clients amb pagaments automàtics Clients amb pagaments manuals
Il·lustració de la targeta Informació general sobre la facturació per a clients amb pagaments automàtics a l'aplicació mòbil Google Ads. Il·lustració de la targeta Informació general sobre la facturació per a clients amb pagaments manuals a l'aplicació mòbil Google Ads.