Cross-Media Reach

Om siden med rapporter på tværs af medier

Når du har tilføjet alle kampagner og klikket på "Opret rapport", vises rapportsiden med tre komponenter:

• De øverste rullemenuer indeholder yderligere parametre, der kan justeres for at få vist data.
  • Centeret indeholder de faktiske rapporteringsmetrics og data, der visualiseres i forskellige paneler.
  • Du kan se en liste over valgte kampagner nederst på siden.

På denne side kan du læse om følgende:

Juster rapportparametre

Hvis du ændrer nedenstående parametre, justeres de rapporterede data, så de skal læses og fortolkes med disse parametre i tankerne.

• Datoer er som standard det tidsrum, der er tilgængeligt for de valgte kampagner, og dette kan indsnævres. Hvis en kampagne f.eks. kørte fra den 9.-27. maj, men den kan rapporteres fra 15.-21. maj, så du kan se den ugentlige rækkevidde på 7 dage.
  • Demografi er som standard "Kvinde" og "Mænd" i alderen 18-99 år (voksen på 18 år eller derover), men kan indsnævres til andre kombinationer af alder og køn. Da kampagnen f.eks. var indstillet til primært at vise annoncer for voksne i alderen 18-34 år, kan parameteren ændres til "Kvinder" og "Mænd" i alderen 18-34 for at få oplysninger om rækkevidden for voksne i alderen 18-34.
  • Effektiv frekvens sættes som standard til 1+ og definerer det antal eksponeringer for en kampagne, som en person skal have for at være nået ud til de personer, der er nået ud til. Som standard tælles alle personer, der nås mindst én gang. Hvis den effektive frekvens f.eks. justeres til 2+, tælles alle personer, der er nået mindst 2 gange, og rapporten viser 2+ rækkevidde.
  • Befolkning: Baseret på det valgte land bruges alle landets brugere som standard til at rapportere rækkeviddeprocent. Læs Vælg en placering til din rapport for at få flere oplysninger.

Bemærk! Nedenstående parametre er kun tilgængelige for rapporten Onlinevideo og traditionelt tv, der bruger tv-data med licens fra tredjeparter.

• Tv-datoer skal helst have samme længde som digitale videokampagner. Da opbygning af rækkevidde og frekvens over tid og metrics altid er knyttet til en tidsenhed, vil en procentvis rækkevidde på 7 dage for digitale videokampagner ikke svare til en rækkevidde på 28 dage på traditionelt tv. Begge tidsrum skal være så tæt som muligt på hinanden, overlappe så meget som muligt og helst have præcis den samme start- og slutdato.
  • Alle tv-netværk er valgt, eller data for rækkevidde og frekvens gennemgås vedrørende de valgte tv-netværk.
  • Tv-omkostninger kan justeres, så de er højere med en justeringsfaktor på >100 % eller lavere til faktor < 100 %, end standardprisen ved justeringsfaktoren på 100 %, hvilket kun estimeres af tredjeparten dataudbyderen og afspejler muligvis ikke de faktiske medieudgifter.

Læs metrics, og fortolk data

Alle metrics, der rapporteres og visualiseres, svarer til de parametre, der er valgt øverst på rapportsiden. Metrics ændres, når parametrene ændres. Metrics skal læses med disse parametre i tankerne.

Eksempel:

Nedenstående parametre blev justeret:

• Datoer: 15.-21. maj (7 dage/1 uge)
  • Demografi: Kvinder i alderen 18-49
  • Effektiv frekvens: 2+
  • Befolkning: Alle
Baseret på dette defineres rækkevidde i % nu som de unikke kvindelige personer i alderen 18-49, der er blevet eksponeret mindst to gange i en uge fra den 15.-21. maj af de valgte kampagner. Rækkevidde beskrives som en procentdel af den samlede folketælling, kvinder i alderen 18-49.

Nedenstående definitioner kan hjælpe dig med at fortolke følgende:

• Rækkevidden i målgruppen over 1 repræsenterer det antal personer, der er nået ud til via en bestemt demografisk gruppe, f.eks. alder og køn, og som har været eksponeret for en kampagne mindst én gang. Når udtrykkes som en procentdel, beregnes det ved at dividere det antal personer, der er nået ud til, med det samlede antal personer i befolkningen. Bemærk, at den procentvise rækkevidde ændres fra 1+ til 2+, …, N+ rækkevidde som defineret af den effektive frekvens. Den bestemmer, hvor ofte nogen skal eksponeres for at blive talt med. Den vises i alt for den valgte demografiske gruppe eller visualiseres som "…".
  • Rækkevidde efter demografisk segment, der viser individuelle aldersgrupper inden for det valgte demografiske segment.
  • Gennemsnitlig frekvens er det gennemsnitlige antal gange, en person har fået vist en annonceringsmeddelelse i løbet af en kampagne. Den gennemsnitlige frekvens ganget med det samlede antal personer er lig med det samlede antal eksponeringer.
  • Pris i forhold til rækkevidde i målgruppe er forbruget divideret med det antal personer, der er nået ud til med en bestemt demografisk gruppe, f.eks. den aldersgruppe og det køn, der målrettes mod.
  • Pris pr. punkt er forbruget divideret med bedømmelsespunktet (gns. frekvens ganget med 1+ rækkevidde i målgruppen i %)
  • Frekvenssegment efter demografisk segment viser fordelingen af frekvens og giver mere kontekst, når den gennemsnitlige frekvens vurderes. Frekvenssegmenter beskriver, hvor mange unikke enkeltpersoner der slet ikke blev nået ud til (også kaldet ikke-nået population), præcis én gang, præcis 2 gange, præcis 3 gange, … eller flere end 10 gange.

Bemærk! Nedenstående metrics er kun tilgængelige for rapporten Digitale videoer og traditionelt tv, der bruger licenserede data fra tredjeparts-tv til at estimere overlapningen på tværs af kanaler

• Rækkevidden Digital beskriver den samlede rækkevidde på tværs af alle de valgte digitale videokampagner
  • Rækkevidde for konverteringsstigning online beskriver den estimerede del af den online rækkevidde, som kun online har bidraget med, hvilket betyder, at tv slet ikke nåede nogen. Dette udelukker gensidigt fra Overlappende rækkevidde, fordi overlapning omfatter rækkevidde på online medier og tv. Overlappende rækkevidde og inkrementel onlinerækkevidde udgør den online rækkevidde.
  • Overlappende rækkevidde beskriver den estimerede del af rækkevidde, som både online og tv bidrog.
  • Tv-rækkevidde beskriver den samlede rækkevidde for alle annoncører, brands eller produkter, når tv-kampagner blev valgt.
  • Samlet rækkevidde beskriver den samlede rækkevidde på tværs af online og tv. Det er summen af rækkevidden for tv og inkremental online.

Metoder

Statistiske metoder bruges til at komme fra det samlede antal leverede eksponeringer (observerede) til det modellerede antal unikke personer, der er nået.

Disse metoder anvender observeret brugeradfærd i alle Google-produkter og -enheder til at bestemme brugsmønstrene på tværs af enheder. Google Ads kombinerer observationer af adfærd med andre signaler og lokale input, f.eks. folketælling og undersøgelser af adfærd, for at deduplikere en målgruppe mellem sessioner, formater, netværk og enheder. Resultatet er antallet af unikke personer, der er nået ud til (ikke cookies) og fået vist en annonce. Få flere oplysninger om måling af rækkevidde og frekvens i Google Ads.

Derudover forklarer nedenstående udgivelser fra Google Research nogle af vores metoder:

• Virtuelle personer: Handlingsrettet rækkeviddemodellering: En metode til visning af modeller, der estimerer rækkevidde og demografiske oplysninger for onlinemålgrupper på tværs af enheder.
  • Måling af onlinemålgrupper på tværs af enheder: Metoden foretager demografiske rettelser på normal vis enhed efter enhed. Der introduceres en ny metode, som konverterer antallet af cookies på tværs af enheder til brugerantal. Vi giver praktiske opskrifter på tilpasning af denne transformationsfunktion og demonstrerer derefter brugen af den ved hjælp af onlinepaneldata fra Japan.
  • Betinget uafhængighed til inkrementel rækkevidde på tværs af medier: Metoden til beregning af rækkevidde på tværs af medier, onlinevideo og traditionelt tv, når der ikke er tilgængelige paneldata på tværs af medier med enkelt kilde. Dette gælder i specifikke lande, hvor vi licenserer tv-data fra tredjeparter, og som er kildeuafhængige af vores egne beregninger af rækkevidde.

Flere funktioner

På rapportsiden kan brugerne også finde flere funktioner i øverste højre hjørne:

• Hvis du downloader CSV, oprettes der et regneark, som indeholder de underliggende data fra rapporten på en mere granuleret måde for alle tilgængelige demografiske grupper og effektive frekvenser. Eksempel: Selvom rapporten kan være indstillet til A18+/1+ effektiv frekvens, omfatter CSV-filen Kvinder i alderen 18-24 år, Mænd i alderen 18-24 år, Kvinder i alderen 25-34 år, på tværs af 1+, 2+, …, effektiv frekvens på 10+.
  • Kopiér konfigurationslink for at gemme og dele med samarbejdspartnere, der har Google Ads-adgang.
  • Send feedback til Google via:
    • Foreslå en idé til, hvordan vi kan forbedre vores produkter
    • Rapportering af et problem – der er noget i vores produkter, der ikke fungerede