Skap større bevissthet med flere formater som nå kan brukes i videokampanjer for rekkevidde

12. desember 2023

Nå bruker folk YouTube på nye måter, for eksempel ved å se på Shorts-videoer på mobilenheter og bla gjennom innhold på TV-skjermer. Dette stadig mer varierte medieforbruket gir merkevarer flere muligheter til å nå ut til målgruppene sine på denne plattformen.

Med videokampanjer for rekkevidde som optimaliseres for effektiv rekkevidde, kan du nå kommunisere med seere via videoreklamer i Shorts og integrert i feeder i tillegg til via in-stream-annonser i Google Ads. Når du kombinerer annonser i flere formater med kraften i AI-løsningene fra Google, får du både større rekkevidde og høyere effektivitet. Under testing så vi at kampanjer som ble vist i alle disse tre beholdningstypene, i snitt fikk 54 % større rekkevidde til 42 % lavere CPM enn videokampanjer for rekkevidde som kun hadde in-stream-annonser.1

Gif of Video Reach Campaigns for Efficient Reach in the Google Ads UI
Her ser du hvordan du velger feedintegrerte annonser, in-stream-annonser og Shorts-annonser i videokampanjer for rekkevidde som optimaliseres for effektiv rekkevidde, i Google Ads-grensesnittet.

Bayer ville normalisere og prioritere komfort gjennom kampanjen de kjørte for legemiddelet Midol, som lindrer flere typer smerter. De begynte å kjøre videokampanjer for rekkevidde som optimaliseres for effektiv rekkevidde, og valgte å vise både feedintegrerte annonser, in-stream-annonser og Shorts-annonser for å maksimere rekkevidden og kommunisere med målgruppen på nye måter. For å danne seg et bilde av merverdien de nye formatene genererte, sammenlignet de videokampanjer for rekkevidde som ble optimalisert for effektiv rekkevidde, med kampanjer som kun hadde in-stream-annonser. De så at flerformattilnærmingen ga 30 % større rekkevidde til 45 % lavere CPM.

Få større merkevarebevissthet ved å komme i gang med annonser i flere formater og videokampanjer for rekkevidde som optimaliseres for effektiv rekkevidde, i dag.

Skrevet av Caroline Haines, global produktsjef for YouTube-annonser

1. Kilde: globale Google-data om produktresultater, videokampanjer for rekkevidde med feedintegrerte annonser, in-stream-annonser og Shorts-videoer sammenlignet med videokampanjer for rekkevidde som kun har in-stream-annonser, test utført i 3. kvartal 2023 (n = 354).