Sobre la quota d'impressions per a les campanyes de viatges amb anuncis de Coses a fer

Les dades de quota d'impressions proporcionen estadístiques valuoses sobre la freqüència amb què els anuncis es mostren per a les consultes en què participeu. Aquesta mètrica es calcula comparant el percentatge d'impressions que reben els vostres anuncis amb el nombre total d'impressions que podrien obtenir.

Les impressions aptes es calculen mitjançant diversos factors, com ara la configuració de segmentació, els estats d'aprovació i la qualitat. Tenim en compte totes les ubicacions individuals que un partner podria haver mostrat, inclosos els fulls de lloc i tots els espais publicitaris de carrusel. És una bona manera d'esbrinar si els vostres anuncis podrien arribar a més usuaris en cas que augmentéssiu l'oferta o el pressupost.

Aquest article mostra com es poden consultar les dades de quota d'impressions i com funciona la quota d'impressions.

Abans de començar

Si és la primera vegada que sentiu a parlar de la quota d'impressions, llegiu l'article Sobre la quota d'impressions.

Accedir als informes de quota d'impressions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Podeu accedir als informes de quota d'impressions a través de la interfície d'usuari (IU) de Google Ads o de la interfície de programació d'aplicacions (API). Pel que fa a la interfície d'usuari (IU) de Google Ads, podeu seguir aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A la part superior, feu clic al menú desplegable Totes les campanyes.
  5. Seleccioneu Campanyes de viatges.
  6. Feu clic a la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i, a continuació, a Totes les columnes.
  7. Desplaceu-vos cap avall, feu clic a Mètriques de competència i marqueu les caselles que hi ha al costat de "Quota d'impr. de cerca", "Quota d'impr. de cerca part sup." i "Quota d'impr. de cerca part més sup.”.
  8. Feu clic a Aplica.

Quines mètriques cal veure

Aquí teniu algunes mètriques que us ajudaran a entendre la vostra quota d'impressions:

• Quota d'impressions de cerca: nombre d'impressions que heu rebut a la Xarxa de Cerca dividit pel nombre estimat d'impressions que podíeu haver rebut.
  • Quota d'impressions de cerca de la part superior: són les impressions que heu rebut a la ubicació superior (per sobre dels resultats de la cerca orgànica) comparades amb el nombre estimat d'impressions que hi podríeu haver rebut.
  • Quota d'impressions de cerca de la part més superior: són les impressions que heu rebut a la ubicació més superior (el primer anunci per sobre dels resultats de la cerca orgànica) dividides pel nombre estimat d'impressions que podríeu haver rebut a la ubicació superior.