Om rapporten om hoteldestination

Bemærk! Denne rapport vil være tilgængelig i december 2023. Dataene er tilgængelige fra og med den 7. november 2023.

Ved at bruge rapportering af hoteldestinationer kan du få oplysninger, der hjælper dig med at forstå din annoncedækning eller -effektivitet for bestemte destinationsmarkeder (f.eks. hoteller i Paris) på tværs af hotel- og søgekampagner.

Denne indledende version af rapporten Rejsekategori bliver tilgængelig i Google Ads-rapportering for annoncører med hotelkampagner. Det giver dig mulighed for at indsamle effektivitets- og konkurrencerelaterede metrics for dine søge- og hotelannoncer for alle de hoteldestinationer, hvor dine annoncer er aktive, og du kan sortere efter brugerplacering og enhedstype.

Fordele

• Find den kombinerede effektivitet af dine søge- og hotelkampagner på Google.dk efter en automatisk bestemt rejsekategori.
  • Rapportér dine effektivitetsmetrics for en hel produktkategori i begge netværk.

Sådan fungerer det

Google tildeler en destinationskategori til alle annonceeksponeringer for en given søgeterm.

Når en person f.eks. søger efter "Hoteller i London", kan forespørgslen kategoriseres yderligere som:

• Hoteller i Storbritannien
  • Hoteller i Storbritannien
  • Hoteller i England

Du kan derefter oprette rapporter over effektiviteten på tværs af Søgning og Hotel ved hjælp af disse kategorier. Nogle af de tilgængelige metrics pr. destination omfatter:

• Brugerland
  • Enhedstype
  • Kampagnedimensioner
  • Konverteringsmetrics (konverteringer, konverteringsværdi, konverteringsværdi/pris)

Ikke alle forespørgsler er kategoriseret. Vær opmærksom på følgende:

• Kun den trafik, der aktiverede dine annoncer, klassificeres.
  • Kun hotelspecifik trafik klassificeres.
  • Nogle forespørgsler kan ikke placeres i specifikke kategorier og klassificeres ikke.
  • Kun overensstemmende Hotel- og søgetrafik på Søgenetværket klassificeres.

Der er en foruddefineret rapport med navnet "Hoteldestination". Disse data er tilgængelige i Google Ads-værktøjet til rapportredigering under gruppen "Hotel".

Optimale løsninger

Rapportering af hoteldestination kan give dig indsigt i muligheder for at optimere effektiviteten på destinationsniveau. Vi anbefaler dog, at du ikke direkte sammenligner effektiviteten på tværs af de forskellige kategorier. Før du analyserer dataene, er det vigtigt at kontrollere, om der er andre faktorer, der kan bidrage til væsentlige effektivitetsforskelle mellem Søgning og Hotel. Eksempel:

• Kampagner, der er målrettet mod en bestemt beholdning eller kun bestemte steder
  • Målretning efter målgruppe
  • Forskellige budstrategier

Sådan finder du rapportering om hoteldestinationer

Du kan få adgang til rapporterne om din destinationskategori enten via vores foruddefinerede rapporter eller ved at tilpasse, hvilke metrics du vil evaluere ved hjælp af værktøjet til rapportredigering.

Brug af foruddefinerede rapporter til rapporten om hoteldestination

Brug foruddefinerede rapporter til at hjælpe dig med at finde hotelspecifikke rapporter.

Bemærk! Vejledningen nedenfor er en del af en ny Google Ads-brugeroplevelse, der lanceres for alle annoncører i 2024. Hvis du stadig bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads til at finde den side, du søger efter.

Sådan åbner du en foruddefineret rapport:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Værktøj til rapportredigering.
  4. Til højre for den blå plusknap for "Tilpasset" er der en sektion med "Foruddefinerede rapporter (dimensioner)". Vælg >-pilen for "Se alle".
  5. Rul ned til sektionen "Hotel".
  6. Vælg "Hoteldestination".

Rapportering for hotelkategorier via værktøjet til rapportredigering

Ved at bruge værktøjet til rapportredigering kan du evaluere effektiviteten af dine søge- og Hotel-kampagner på tværs af forskellige kategoriniveauer og annoncegrupper. Du kan også filtrere for forskellige effektivitetsmetrics som klik, pris, konverteringer og klikandel.

Eksempel: Du ønsker at identificere effektivitetsrelaterede muligheder for vigtige kategorier. Sådan gør du:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Værktøj til rapportredigering.
  4. Klik på den blå plusknap i øverste venstre hjørne af siden, vælg derefter Tabel, Linjediagram, Søjlediagram, Cirkeldiagram eller Punktdiagram.
  5. Vælg Destination i sidemenuen til højre for at få vist alle hoteldestinationskategorier.
  6. Træk og slip hotelkategoriniveauer i vinduet "Række" øverst i tabellen.
  7. Træk og slip de metrics, som du vil evaluere, i vinduet "Kolonne".
  8. Identificer de kategorier, hvor effektiviteten kan forbedres.
  9. Vælg Attributter i sidemenuen for at se "Kampagnetype".
  10. Træk og slip kampagnetype i vinduet "Række" for at få indsigt på kanalniveau.