Sobre l'informe de destinacions d'hotel

Nota: aquest informe estarà disponible el desembre de 2023. Les dades estaran disponibles del 7 de novembre de 2023 en endavant.

Els informes de destinacions d'hotels us permeten rebre informació que us ajudi a entendre la cobertura o el rendiment dels vostres anuncis en mercats de destinació específics (per exemple, hotels de París) en totes les campanyes d'hotels i de cerca.

Aquesta versió inicial de l'informe Categories de viatge estarà disponible als informes de Google Ads per als anunciants amb campanyes d'hotels. Us permetrà recollir mètriques de rendiment i de competitivitat per als anuncis de cerca i d'hotel de qualsevol destinació d'hotel en què els anuncis estiguin actius, i podreu ordenar-les per ubicació d'usuari i tipus de dispositiu.

Avantatges

• Cerqueu el rendiment combinat de les vostres campanyes de cerca i d'hotels a Google.com segons una categoria de viatges que es determina automàticament.
  • Genereu informes de mètriques de rendiment de tota una categoria de producte en totes dues xarxes.

Com funciona

Google assigna una categoria de destinacions a totes les impressions d'anunci per a un terme de cerca determinat.

Per exemple, quan algú cerca "Hotels a Londres", la consulta es podria classificar de manera més concreta en les categories següents:

• Hotels al Regne Unit
  • Hotels a Gran Bretanya
  • Hotels a Anglaterra

Podeu generar un informe de rendiment de les campanyes de cerca i d'hotels fent servir aquestes categories. Aquestes són algunes de les mètriques disponibles per destinació:

• País de l'usuari
    • Nota: els camps de país de destinació s'emplenen tant per a les campanyes d'hotels com per a les de cerca. Encara que no tingueu campanyes d'hotels segmentades al Regne Unit, pot ser que vegeu trànsit del Regne Unit a l'informe. En el cas de les campanyes de cerca, aquests camps s'emplenen per a consultes que activen resultats d'hotels orgànics.
  • Tipus de dispositiu
  • Dimensions de la campanya
  • Mètriques de conversió (conversions, valor de conversió, cost/valor de conversió)

No totes les consultes es categoritzen. Cal tenir presents els aspectes següents:

• Només es classifica el trànsit que ha activat els anuncis.
  • Només es classifica el trànsit específic d'hotels.
  • Hi ha consultes que no es poden assignar a categories concretes i que no es classifiquen.
  • Només es classifica el trànsit d'hotels i de cerca provinent de la Xarxa de Cerca.
    • Les campanyes de cerca poden incloure dades de regions no relacionades amb ubicacions d'hotels.

Hi ha un informe predefinit anomenat "Destinació de l'hotel". Aquestes dades estan disponibles a l'editor d'informes de Google Ads, al grup "Hotel".

Pràctiques recomanades

Els informes de destinacions d'hotel mostren oportunitats per optimitzar el rendiment al nivell de destinació. Ara bé, us recomanem que eviteu comparar directament el rendiment dels canals. Abans d'analitzar les dades, és fonamental parar atenció a altres factors que poden suposar una diferència significativa entre el rendiment de les campanyes de cerca i el de les campanyes d'hotels. Per exemple:

• Campanyes orientades a un inventari específic o només a ubicacions específiques
  • Segmentació per públic
  • Estratègies d'oferta diferents

On es poden trobar els informes de destinacions d'hotel

Podeu accedir als informes de categories de destinació a través dels informes predefinits o bé personalitzant les mètriques que voleu avaluar mitjançant l'editor d'informes.

Utilitzar els informes predefinits per a l'informe de destinacions d'hotel

Utilitzeu els informes predefinits per descobrir informes específics d'hotels.

Nota: les instruccions de més avall formen part de la nova experiència d'usuari de Google Ads que llançarem per a tots els anunciants el 2024. Si encara feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Per obrir un informe predefinit:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. A la dreta del botó de més de color blau de l'opció "Personalitzat" hi ha una secció d'"Informes predefinits (dimensions)". Seleccioneu la fletxa ">" de "Mostra-ho tot".
  5. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Hotel".
  6. Seleccioneu "Destinació de l'hotel".

Utilitzar l'editor d'informes per als informes de categories d'hotel

Amb l'editor d'informes, podeu avaluar el rendiment de les campanyes de cerca i d'hotels en els diferents grups d'anuncis i nivells de la categoria. També podeu filtrar els resultats per diverses mètriques de rendiment, com ara els clics, el cost, les conversions o la quota de clics.

Exemple: suposem que voleu identificar oportunitats de rendiment per a certes categories clau. Per fer-ho:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. A la part superior esquerra de la pàgina, feu clic al botó de més de color blau i, tot seguit, seleccioneu Taula, Gràfic de línies, Gràfic de barres, Gràfic circular o Gràfic de dispersió.
  5. Al menú de pàgines de la dreta, seleccioneu Destinació per mostrar totes les categories de destinacions d'hotel.
  6. Arrossegueu els nivells de categories d'hotel i deixeu-los anar a la finestra "Fila" que hi ha a la part superior de la taula.
  7. Arrossegueu les mètriques que voleu avaluar i deixeu-les anar a la finestra "Columna".
  8. Identifiqueu les categories en què el rendiment es pot millorar.
  9. Al menú de pàgines, seleccioneu l'opció Atributs per mostrar l'apartat "Tipus de campanya".
  10. Arrossegueu l'apartat Tipus de campanya i deixeu-lo anar a la finestra "Fila" per obtenir estadístiques al nivell de canal.