Om deling av bedriftsdata fra Google Ads

Via innstillingen for deling av bedriftsdata kan du styre hvordan Google Ads-dataene dine på kontonivå deles med Googles bedriftsprodukter.

Merk: I januar 2024 begynte vi en gradvis lansering av innstillingen for deling av bedriftsdata globalt , og vi forventer at den er offentlig lansert innen mars 2024.

Slik fungerer det

Med innstillingen på gir du Google tilgang til dataene i Google Ads-bedriftskontoen din. I tillegg får du mer relevante anbefalinger i ulike Google-bedriftsprodukter, deriblant Google Analytics, Bedriftsprofil og Merchant Center. Anbefalingene kan være basert på data på kontonivå som deles av deg og eventuelle andre du har gitt tilgang til Google Ads-kontoen din. Disse dataene kan omfatte informasjon om Google Ads-produktene og -funksjonene du bruker, hvordan du har konfigurert kontoene dine, og trender i kampanjekostnadene dine.

Du bestemmer selv hvilke data du vil dele, og du kan når som helst velge bort deling av bedriftsdata ved å slå av innstillingen for datadeling.

Juster delingsinnstillingene for Google Ads-data

Følg fremgangsmåten nedenfor for å oppdatere innstillingene fordatadeling:

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Under «Datadeling» er innstillingen på som standard, og data på kontonivå deles med andre Google-bedriftsprodukter.

Du kan slutte å dele data på kontonivå ved å slå av bryteren for datadeling.

Linker til relatert innhold