Om deling af virksomhedsdata i Google Ads

Indstillingen for deling af virksomhedsdata hjælper dig med at styre, hvordan dine Google Ads-data på kontoniveau deles på tværs af Googles produkter til virksomheder.

Bemærk! Indstillingen for deling af virksomhedsdata begyndte at blive udrullet globalt i januar 2024, og den forventes at være tilgængelig generelt i marts 2024.

Sådan fungerer den

Når indstillingen er aktiveret, giver du Google adgang til data på Google Ads-virksomhedskontoen, hvilket giver dig mere relevante anbefalinger på tværs af Googles produkter til virksomheder, herunder Google Analytics, Virksomhedsprofil og Merchant Center. Anbefalinger kan være baseret på delte data på kontoniveau fra dig og andre, du har givet adgang til din Google Ads-konto. Disse data kan omfatte oplysninger om de Google Ads-produkter og -funktioner, du bruger, den måde, du har konfigureret dine konti på, og tendenser i dit kampagneforbrug.

Det er dig, der bestemmer, hvilke data du deler, så du kan til enhver tid fravælge deling af virksomhedsdata ved at slå indstillingen for datadeling fra.

Juster indstillingerne for datadeling i Google Ads

Følg denne fremgangsmåde for at opdatere dine indstillinger og præferencer for datadeling:

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Præferencer.
  3. Indstillingen er som standard aktiveret under "Datadeling", og der deles data på kontoniveau med andre af Googles produkter til virksomheder.

Hvis du ikke længere vil dele dine data på kontoniveau, skal du slå datadeling fra på kontakten.