Over optimalisatie van afbeeldingen opschalen voor campagnes voor het genereren van vraag

Afbeelding die het opschalen van afbeeldingen met AI-technologie van Google laat zien.

Met de Google Ads-verbetering van afbeeldingen opschalen kunt u uw campagneafbeeldingen vergroten, terwijl u de kwaliteit behoudt, om te voldoen aan de minimale campagnevereisten. Met afbeeldingen van hoge kwaliteit met de juiste afmetingen kunt u de effectiviteit van uw advertentie en de advertentieprestaties verbeteren, waaronder de klikfrequentie (CTR), het conversiepercentage en het aantal conversies. Meer informatie over de effectiviteit van een advertentie

Voordelen

• Behoud van de afbeeldingskwaliteit terwijl de afmetingen worden vergroot om aan de vereisten te voldoen.
  • Uw afbeeldingen worden geüpgraded zonder dat u het Google Ads-platform hoeft te verlaten.
  • Met afbeeldingen van het juiste formaat verhoogt u uw score voor effectiviteit van advertentie en krijgt u een groter advertentiebereik.

Hoe verbetering van afbeeldingen opschalen werkt

Afbeeldingen moeten worden geschaald naar de vereisten voor het minimale formaat dat moet worden gebruikt in een campagne (een vierkante afbeelding voor een campagne voor het genereren van vraag moet bijvoorbeeld minimaal 300 x 300 pixels zijn). Als een geüploade afbeelding te klein is, maakt de ingebouwde Google Ads-optimalisatie voor het opschalen van afbeeldingen gebruik van AI om het formaat van de afbeelding aan te passen en de afbeelding te verscherpen om aan de vereisten te voldoen. Als de upload is voltooid, verschijnt er een melding dat uw afbeelding is opgeschaald om ervoor te zorgen dat de advertentie er op alle apparaten goed uitziet.

Opmerking: De functie voor afbeeldingen opschalen heeft geen invloed op de bestandsgrootte.

De geüpgradede afbeelding wordt opgeslagen in uw componentbibliotheek, zodat u deze later kunt gebruiken. Afbeeldingen die naar de componentbibliotheek zijn geüpload voordat deze functie beschikbaar was, komen momenteel niet in aanmerking voor opschalen.

Geüploade afbeeldingen die voldoen aan de minimale afmetingen van ten minste één van uw campagnes voldoen, worden niet opgeschaald en worden samen met uw andere geselecteerde componenten weergegeven, zoals verwacht.