Om forbedring af billedopskalering for kampagner af typen Demand Gen.

Billede, som illustrerer opskalering af billeder ved hjælp af Googles AI-system.

Forbedring af billedopskalering i Google Ads øger størrelsen på din kampagnes billeder, samtidig med at billedintegriteten opretholdes, så minimumkravene til kampagner overholdes. Kvalitetsbilleder, der bruges i de korrekte dimensioner, kan hjælpe med at forbedre annoncekvaliteten og annonceeffektiviteten, herunder klikrate (CTR, click-through rate), konverteringsrate og konverteringer. Få flere oplysninger om annoncekvalitet.

Fordele

• Oprethold billedkvaliteten, og øg dine billedstørrelser, så du opfylder kravene.
  • Opskaler dine billeder uden at forlade Google Ads-platformen.
  • Øg annoncekvaliteten og annoncerækkevidden med billeder i korrekt størrelse.

Sådan fungerer forbedring af billedopskalering

Billeder skal skaleres til minimumstørrelse for at kunne bruges i en kampagne (f.eks. skal et kvadratisk billede i en kampagne af typen Demand Gen være mindst 300 x 300 pixels). Hvis et uploadet billede er for lille, bruger den indbyggede forbedring af billedopskalering i Google Ads AI til at ændre størrelsen på og gøre billedet skarpere, så det opfylder kravene. Når uploaden er fuldført, vises der en notifikation om, at dit billede er blevet opskaleret, så du kan sikre dig, at annoncen ser godt ud på alle enheder.

Bemærk! Funktionen til opskalering af billeder påvirker ikke filstørrelsen.

Det eksklusive billede gemmes i din aktivsamling til senere brug. Billeder, der tidligere er blevet uploadet til aktivsamlingen, før denne funktion var tilgængelig, er på nuværende tidspunkt ikke kvalificeret til opskalering.

Uploadede billeder, der opfylder minimumskravene for mindst én af dine kampagner, bliver ikke opskaleret og vises sammen med dine andre valgte aktiver som forventet.